Liegbeest, Jet van Vuuren

liegbeestWat als niemand de waarheid spreekt…?

 Jochem Nijhoff heeft het goed voor elkaar. Hij is advocaat, drieënveertig, jaar en denkt dat hij alles is. Samen met zijn oud-jaargenoten van het Utrechts studentencorps kijkt hij uit naar hun samenzijn. Ze gaan hun vijfde lustrum vieren. Dit keer gaan de mannen naar zijn buitenhuis op de Veluwe, om het te vieren.

Maar hun feestje verloopt anders als ze hadden verwacht.
Vlak voor het lustrum valt een van zijn studievrienden van zijn paard en gaat dood.
Maar wat is er gebeurd? Was het wel een ongeluk? De politie heeft ook zo zijn twijfels. Een onderzoek volgt. Maar het is nog niet alles. Jochem wordt met de dood bedreigt.

De andere jaargenoten vreemde appjes waaruit blijkt dat iedereen het volgende slachtoffer kan zijn. Jochem vraagt  zijn secretaresse Roos de om op zoek te gaan naar een betrouwbare poetsvrouw voor zijn weekendfeestje. Deze vrouw moet  de rotzooi van hem en zijn vriendjes opruimen. Maar ze moet ook haar mond houden.

Hannah is de vrouw die dit gaat doen. Ze is een kennis van Roos en gescheiden. Hannah is een alleenstaande moeder, met een flinke hypotheek. Jochem betaalt goed en Hannah kan het geld goed gebruiken. Ze heeft Jochem beloofd dat ze haar mond kan houden. Maar spreekt Hannah de waarheid als ze zegt haar mond te houden?
En Roos, is zij wel eerlijk?

Hoe zit het met de leugens van Jochem en zijn vrienden als ze stuk voor stuk iets voor elkaar te verbergen hebben?
Niemand is eerlijk, iedereen liegt; iedereen heeft een reden om te liegen en Hannah nog het meest… Wat is er toch allemaal aan de hand? Lees het allemaal in Liegbeest.

Wat een spannend boek. Lekker vlot geschreven. Het verhaal neemt iedere keer een andere wending. Een aanrader voor de liefhebber van het spannende boek.

Over de auteur

Jet van Vuuren schrijft oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwen met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar. Jet schreef een pocket voor Margriet en heeft elf zeer succesvolle titels op haar naam staan. Liegbeest is haar twaalfde thriller.

Informatie

Titel                         Liegbeest
Auteur                 Jet van Vuuren
ISBN                     9789045218717
Uitgeverij           Karakter

Bestel online knop

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.