Lieve edelachtbare, Max van Olden

Lieve edelachtbare Een advocate een affaire en een dubbele moord

Lieve edelachtbare van Max van Olden heeft De Schaduwprijs 2016 gewonnen. De schaduwprijs is een aanmoedigingsprijs voor de beste spannende debuutroman. Deze prijs – ingesteld door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs – wordt dit jaar voor de 20ste keer uitgereikt.

Als Luna haar rechtenstudie heeft voltooid, kan ze aan de slag bij  het goed bekend staande advocatenkantoor Kratz & Kratz. Ze hoeft zich niet te vervelen.  Ze wordt al snel bedolven onder een groeiende stapel dossiers. Maar Luna heeft ook rechtbankzittingen en eerste gesprekken met verdachten. Ze woont samen met haar werkloze vriend Tobias. Tobias wil heel graag aan de slag, maar kan geen werk vinden. Hierdoor wordt hij steeds gedeprimeerder. Dit zet hun relatie onder druk. Na een ruzie met hem ontmoet Luna in een café een man waar ze vervolgens de nacht mee doorbrengt. Ze realiseert zich op dat moment niet dat ze hiermee alles op het spel zet. Haar avontuurtje heeft grote gevolgen…

Ik vind Lieve Edelachtbare spannend en het leest lekker vlot. Het is leuk om op deze manier een kijken te nemen in de wereld van de advocaten. En Max kan het weten. Lieve edelachtbare is zijn thrillerdebuut, ik hoop nog meer van hem te lezen.

Over de auteur Max van Olden

Max van Olden (1973) is advocaat, gespecialiseerd in auteurs- en portretrecht. Lieve edelachtbare is zijn thrillerdebuut.

Informatie

Titel             Lieve Edelachtbare
Auteur          Max  van Olden
ISBN            9789026331589
Uitgeverij     Amboanthos

Bestel online knop

 

 

Lieve Edelachtbare
Lieve Edelachtbare
winnaar Schaduwprijs 2016
Score 4.2 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Lieve edelachtbare
Lieve edelachtbare
winnaar Schaduwprijs 2016
Score 4.2 van 5 sterren.
€18,99
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.