Mangelvrouw, Marion van de Coolwijk

mangelvrouwHet lijkt of Bette van Maanen alles heeft wat haar hartje begeert. Een prachtig huis, mooie kleding en ze kan vrolijk met haar creditcard wapperen. Mevrouw kan alles kopen wat ze wil. Maar de relatie met haar man Lucas is niet echt geweldig, dat kan ze niet kopen. Maar ze wil haar luxe leventje niet opgeven. Toch ziet Bette  problemen als haar man na een ongeluk in het ziekenhuis belandt.

Er volgt een revalidatie en dat is een lange zware weg. De verpleegkundige Monica is een oude bekende van Bette. Monica is vroeger veel gepest door Bette en haar vriendinnen. Maar Monica zegt dat ze Bette vergeeft. De dames hebben een luisterend oor voor elkaar. Monica is lesbisch en heeft meer dan een luisterend oor voor Bette. Bette is helemaal van slag. Eindelijk iemand die echt naar haar luistert. De vrouwen krijgen gevoelens voor elkaar. Maar als Lucas naar huis komt, moeten de tortelduifjes op hun hoede zijn. Lucas is aan bed gekluisterd, en commandeert de vrouwen. Maar Bette, heeft andere plannetjes, ze wil zich niet meer als een voetveeg laten gebruiken. Samen met Monica bedenkt ze een plannetje hoe ze van Lucas verlost kan raken. Ze wil geen commando’s meer,  Bette wil wel lekker genieten van zijn geld. Het liefst wil ze verder met Monica. Maar hoe los je zoiets op? En wie is Monica, de vrouw die ze zo vertrouwt??

Al vanaf de eerste bladzijde was ik helemaal weg van dit boek.. Boeiend, spannend en een heerlijke schrijfstijl. Marion kan ook beeldend schrijven, ze neemt je mee in dit mooie, spannende verhaal.

Meer over de auteur Marion van de Coolwijk

Marion van de Coolwijk debuteerde in 1988 als jeugdboekenschrijver en heeft ondertussen meer dan 200 boeken geschreven ( waaronder de succesvolle reeks ( MZZL meiden)  waarvan er ruim 3 miljoen over de toonbank zijn gegaan. Mangelvrouw is haar eerste thriller voor volwassenen.

Informatie

Titel             Mangelvrouw
Auteur         Marion van de Coolwijk
ISBN           9789045210179
Uitgeverij   Karakter

Bestel online knop

 

 

Mangelvrouw
Mangelvrouw
Score 3.9 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Mangelvrouw
Mangelvrouw
Score 3.9 van 5 sterren.
€15,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.