Marcs grote gevaarlijk tanden, Jarvis

Marcs grote gevaarlijke tandenHet gevaarlijkste dier van het oerwoud verbergt een geheim…

Marc kwam uit een familie vol Buitengewoon Gevaarlijke alligators. Hij joeg iedereen in het oerwoud de stuipen op het lijf. Daar was hij het allerbeste in.

Iedere dag begint Marc met zijn schubben te laten glimmen, zijn nagels aan te scherpen en al zijn grote, gevaarlijke tanden te poetsen.  Hij wil iedereen in het oerwoud laten schrikken.
Hij denkt dat hij het maar mooi voor elkaar heeft. Alle dieren zijn bang van hem. Totdat Barry Bever vroeg in de ochtend Marcs valse gebit vindt… De dieren in de jungle komen achter het geheim. Marc, valt door de mand. Hoe moet het nu verder met Marc? Dat moeten jullie zelf en gaan lezen en kijken in dit mooie boek.

Marcs grote gevaarlijke tanden is een erg leuk boek om voor te lezen. Het is spannend, maar het heeft ook humor. De illustraties maken het verhaal nog leuker. Lezen, kijken, griezelen, lachen dat is toch geweldig.

Kijk ook een op Kinderboekenpraatjes

Over de Illustrator Jarvis

Jarvis ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Binnen één jaar wist hij drie prentenboeken aan drie grote Engelse en Amerikaanse uitgevers te verkopen. Marcs Grote Gevaarlijke Tanden is zijn debuut bij Lemniscaat.

Informatie

Titel                   Marcs grote gevaarlijk tanden
Auteur               Jarvis
ISBN                9789047707134
Uitgeverij         Lemniscaat

Bestel online knop

 

 

Marcs grote gevaarlijke tanden
Marcs grote gevaarlijke tanden
Score 4.6 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.