Marktplaatsmeisje, Carlijn Vis

Carlijn Vis – foto Jelmer de Haas
Carlijn Vis – foto Jelmer de Haas

Anna speurt op Marktplaats naar interieurs die op het hare lijken, in de hoop een man te vinden die bij haar past. Maar bij Marktplaats denk je toch aan andere dingen. Anna woont op zichzelf en alles lijkt goed te gaan. Ze heeft een leuke kantoorbaan waar ze naar hartenlust structuur in de bedrijfsvoering probeert aan te brengen.

Kroon op haar werk is het vaatwasschema. Het meisje gaat ook twee keer per week naar de sportschool. Dus wat wil je nog meer? Anna wil een leuke man, maar die moet wel aan haar ‘eisen’ voldoen. Op internet speurt ze rond naar de perfecte lover. Anna wil geen mannen meer in haar leven die de boel overhoop kunnen halen, daarom verricht ze op internet grondig voorwerk. In de supermarkt let ze op de boodschappenkarretje van de mannen, of het in haar straatje past. Anna denkt dat ze via Marktplaats een gelijkgestemde kan vinden. Maar ze komt ze in contact met wonderlijke types. De man past dus niet in haar straatje.  Zo heeft zij  het niet uitgestippeld. Maar werkt het zo? Is de liefde wel te vinden met een theorie?

Marktplaatsmeisje. De titel van het boek sprak me aan. Het boek leest lekker vlot.  Het is een leuk boek. Speelt het leven zich af op internet? Kun je daar je liefde vinden?

Over Carlijn Vis

Carlijn Vis (1983) studeerde bedrijfskunde en journalistiek. Ze woont en werkt in Amsterdam als freelance journalist, o.a. voor de Volkskrant, het Parool, HP/De Tijd en Marie Claire. In 2012 debuteerde ze met de historische roman Vrij spel, gebaseerd op het verzetsleven van haar oma. Het boek werd genomineerd voor De Bronzen Uil.
Carlijn Vis werkte bij Quote Media, NRC Media en Dutch Media. Marktplaatsmeisje is haar tweede roman.

Informatie

Titel              Marktplaatsmeisje
Auteur          Carlijn Vis
ISBN              9789025444174
Uitgeverij    Atlas Contact

Bestel online knop

 

 

Het Marktplaatsmeisje
Het Marktplaatsmeisje
roman
Score 3.0 van 5 sterren.
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Het Marktplaatsmeisje
Het Marktplaatsmeisje
Score 3.0 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.