Medicijn, Ingrid Ooninck

MedicijnWelke prijs wil jij betalen voor de eeuwige jeugd?

Ella is als  pr-vrouw is ze nauw betrokken bij de opzet van een nieuwe productielijn ‘La Montagne’ voor Mulder Cosmetics. David is een van de grootste klanten van het marketingbureau waar Ella werkt
David  gaat plotseling dood en Ella weet zich geen raad. Ze raakt bij dingen betrokken die het haar niet makkelijker maken.

De politie denkt dat het geen natuurlijke dood was.  Vrij snel na zijn dood merkt Ella dat ze gevolgd wordt en krijgt ze doodsbedreigingen. Ella slaat op de vlucht. Dit maakt alles nog lastiger. Maar ze wil weten waarom David is overleden. En bij welke zaken was David betrokken? Haar demente moeder wordt ook bij de zaak betrokken. 

Er is een klein machtig eliteclubje en dat weet dat er al jaren een middel tegen veroudering bestaat. Ze willen dat dit geheim blijft. Maar de ontdekker Jacob Grünberg wil echter wereldwijde erkenning voor zijn uitvinding. Ella heeft het ook ontdekt en wil er meer over weten. Haar nieuwsgierigheid komt haar duur te staan. Ella raak verstrikt in het huiveringwekkende web rondom deze meedogenloze wetenschapper en ontdekt ze de duistere schaduwwereld achter de schone schijn.

Ik vind het een erg goed onderwerp. Veel mensen willen graag voor eeuwig  jong blijven. Maar welke prijs willen ze hier voor betalen?
Ingrid kan lekker vlot schrijven en ze neemt je mee in dit spannende verhaal.

Ingrid Oonincx is schrijver, communicatieadviseur en moeder van twee zonen. In 2009 stuurde ze Nickname en in voor een schrijfwedstrijd die ze op overtuigende wijze won. Nickname werd tevens genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut 2011 en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller in 2010. In oktober 2011 verscheen haar tweede boek Botsing, een psychologische thriller

Informatie

Titel                   Medicijn
Auteur            Ingrid Ooninck 
ISBN               9789044345599
Uitgeverij      The house of books

Bestel online knop

 

 

Medicijn
Medicijn
Score 4.0 van 5 sterren.
€18,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.