Meesterdeal, Marlen Beek-Visser

MeesterdealEen dochter, een docent, een verhouding, een slachtoffer.

Bo van Lierop komt er achter dat haar dochter Eva een verhouding heeft met de mentor van school. Haar dochter is pas 16 jaar en de man is tweeënveertig. Bo is confronteert haar dochter hiermee. Eva is niet blij en zegt dat de relatie over is. Bovendien heeft haar moeder in haar spullen zitten snuffelen.
Maar niet alleen de Eva heeft geheimen. Adam, de man van Eva leeft ook zijn eigen leven. En of het niet genoeg is hebben Adam en Bo samen ook een geheim. Dit komt Eva te weten, de manier waarop is niet leuk!

Eva voelt zich alleen en zoekt steun bij haar liefde. Het gaat maar door. Er is ook nog  Yannick, de vriend van Eva. De jongeman is niet blij met het ‘liefdesuitstapje’ van Eva. Zijn gedrag laat ook veel te wensen over. Bo weet zich soms geen raad. Haar baantje als vrijwilliger bij de hulplijn is haar enige redding. Ze komt in contact met Emiel. Bo denkt dat ze haar hart bij hem luchten, maar is dit wel zo? Dan is het moment daar dat Bo de confrontatie met de mentor van Eva aan wil gaan. Er gebeuren vreemde dingen, het loopt uit de hand? Wie kan ze nog vertrouwen? Eva liegt er maar op los. Met Adam voelt ze geen band meer. Yannick, is niet te volgen, wat is er met hem aan de hand? En Emiel, is die ooit wel te vertrouwen? Lees het allemaal in dit spannende boek.

Lees ook Stem

Ik vind Meesterdeal een spannend en goed boek. Iedereen het verhaal heeft zijn eigen, probleem of geheim. Erg goed om over na te denken. Ik vind Meesterdeal een aanrader.

Over de auteur Marlen Beek-Visser

Marlen Beek-Visser woont en werkt in Leiderdorp, op steenworp afstand van Leiden, waar zij haar middelbareschooltijd doorbracht en waar zij lange tijd woonde. Na een hbo-studie commerciële economie schreef zij als stafmedewerker communicatie en als manager in de kinderopvang voornamelijk zakelijke teksten. Tot zij enkele jaren geleden haar creatieve geest de ruimte gaf en begon met het schrijven van fictie. Marlen publiceerde een tiental korte verhalen in verhalenbundels. Zo verscheen haar verhaal DNA-test in een bundel voor een goed doel, waarbij de line-up werd gevormd door prominente auteurs als Kees van Kooten, Mensje van Keulen en Susan Smit. Schrijver Abdelkader Benali koos haar verhaal Zwarte kapitein voor publicatie in de bundel Gouden tijden, zwarte bladzijden. Met Project X 75.0 won zij de Literaire Prijs van Wageningen, terwijl zij bij een schrijfwedstrijd voor Margriet een tweede plaats behaalde met haar verhaal Hulplijn.

 Informatie

Titel                  Meesterdeal
Auteur            Marlen-Beek-Visser 
ISBN                9789086603121
Uitgeverij      Ellesy

Bestel online knop

 

 

Meesterdeal
Meesterdeal
een dochter, een docent, een verhouding, een slachtoffer
Score 4.3 van 5 sterren.
€18,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.