Meneer Humble, Saskia Aïcha Angenent

Meneer HumbleMidden in het land ligt een rustig dorp met veel bomen en parkjes. Aan de rand van het dorp staan kleine oude huizen en in één van die huizen woont meneer Humble.

Zo begint dit bijzondere verhaal.

Meneer Humble heeft veel gereisd, vooral naar Afrika. Hij houdt niet van grenzen. Meneer Humble voelt zich overal thuis en kan met veel mensen goed opschieten. Hij helpt ook graag mensen, maar niet iedereen vindt dit fijn. Maar Meneer Humble wil graag liefde delen met iedereen. Hij wil graag dat mensen gelukkig zijn. Hij is erg gevoelig en vindt het niet fijn als mensen ziek zijn of verdriet hebben.

Meneer Humble  is een lieve man.  Is het eigenlijk wel een man? Of is het een poppetje, met een vrolijke lach en grappige rode wangen? Wat maakt het uit, wat of wie hij ook is? Hij wil graag de wereld een klein beetje mooier maken. Of je wil of niet je moet wel van hem houden. Soms voelt meneer Humble zich alleen en dan denkt hij dat niemand hem begrijpt. Gelukkig duurt dit nooit lang. Want hij kan heel snel weer een mooie en leuke dingen denken.

Ik vind Meneer Humble een erg lief en mooi verhaal. De illustraties zijn heel mooi. Was iedereen maar zo lief als Meneer Humble, dan zag de wereld er een stuk mooier uit.

Meer over de auteur Saskia Aïcha Angenent

Saskia Aïcha Angenent  is geboren in 1957 in Haarlem. Kleur en licht, verhalen van gewone mensen en hun emoties boeien haar. Toen ze  zes jaar oud was overleed mijn vader en vrij snel daarna verhuisde ze met haar  moeder, broers en zusje naar het zuiden.

Lees hier meer over Saskia

Informatie

Titel                Meneer Hunble
Auteur          Saskia Angenent   
ISBN             9789491886812
Uitgeverij   Droomvalle

Bestel online knop

 

 

Meneer Humble
Meneer Humble
Score 4.6 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.