Mijn ex, de dood en ik, Thees Uhlmann

Mijn ex, de dood en ikEr werd aangebeld en in het trappenhuis rook het naar vers gezette koffie. Dat was eigenlijk niet zo  maar een vriend van me zei ooit dat wanneer hij een roman zou schrijven , hij met deze zin zou beginnen.

En zo begint ook dit bijzondere boek.

Er wordt aangebeld bij de verteller van dit bijzondere verhaal. Wie kan dat toch zijn? Het klinkt bizar, maar het is De Dood. De verteller krijgt drie minuten  om afscheid te nemen van het leven. De verteller wordt gered, want weer gaat de bel. Dit keer is het de ex van de verteller. De Dood en de ex en de verteller gaan op stap. De Dood en de verteller, raken  verwikkeld in een woordenstrijd over liefde, vriendschap en geloof. De Dood wil wel meer over het leven weten. Met z’n drietjes gaan ze naar de moeder van de verteller.
De verteller weet  dat De Dood hem achterna zit. Hij voelt nu wat iedereen en alles voor hem heeft betekent in zijn leven.
Hij wil voor hij afscheid neemt samen met zijn ex en de dood nog eenmaal zijn zoontje zien.

Het leven en De Dood, ze gingen hand in hand. Mijn ex De Dood en ik heeft humor. De Dood is niet alleen zwart. Maar brengt kleur in het leven van de verteller.

Over de auteur Thees Uhlmann

Thees Uhlmann (Duitsland, 1974) is muzikant en auteur. Mijn ex, de Dood en ik is zijn debuutroman en meteen een bestseller in Duitsland met meer dan 73.000 verkochte exemplaren.

Informatie

Titel            Mijn ex, de dood en ik
Auteur        Thees Uhlmann
ISBN           9789056725709
Uitgeverij   Signatuur

Bestel online knop

 

 

Mijn ex, de dood en ik
Mijn ex, de dood en ik
Score 3.5 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Mijn ex, de dood en ik
Mijn ex, de dood en ik
Score 3.5 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Mijn ex, de dood en ik, Thees Uhlmann”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.