Mijn hond, mijn redding, Julie Barton

Mijn hond, mijn reddingHoe ik mijn depressie overwon

Een hond is er altijd voor je, als jij er voor hem bent. Een vriend door dik en dun. Een hond is altijd blij om zijn baasje te zien. Je moet voor je trouwe viervoeter uit bed. Of je nu moe bent of depressief, het beest moet naar buiten. Julie en Bunker werden ook dikke vrienden.

In Mijn hond mijn redding maken we kennis met Julie Barton. Ze is pas 22 jaar. Op een dag stort ze in. Julie  heeft net haar studie afgerond en ze is begonnen met een nieuwe baan. Het leven lacht haar toe. Maar Julie voelt zich ellendig. Een psychiater stelt vast dat Julie lijdt aan een ernstige depressie. Vrienden, familie, hulpverleners, niemand krijgt haar uit het zwarte gat. Totdat Bunker in haar leven komt. De golden retriever  brengt weer licht in haar leven. De pup is een reden om op te staan. Ze moet voor Bunker zorgen. Omdat ze voor haar trouwe viervoeter moet zorgen, gaat Julie dit ook beter voor zichzelf doen. Samen met Bunker kan ze het leven weer aan.

Ik vind Mijn hond, mijn redding, ontroerend, eerlijk en mooi. Julie laat zien wat mens en dier voor elkaar kunnen betekenen. Omdat ik zelf ook een hond heb, herken ik wel dingen. Een aanrader voor iedere dierenliefhebber.

Meer over de auteur Julie Barton

Julie Barton is schrijver en woont in Californië. Ze publiceerde artikelen op o.a. Huffington Post. Mijn hond, mijn redding is haar debuut.

Informatie

Titel             Mijn hond, mijn redding
Auteur        Julie Barton
ISBN         9789026335235
Uitgeverij  Ambo Anthos

Bestel online knop

 

 

Mijn hond mijn redding
Mijn hond mijn redding
hoe ik mijn depressie overwon
Score 4.5 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Mijn hond, mijn redding
Mijn hond, mijn redding
Score 4.5 van 5 sterren.
€20,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.