Mijn vader is een vliegtuig, Antoinette Beumer

Mijn vader is een vliegtuigPsychologische roman over een beangstigende zoektocht  naar het verleden.

Na lang zoeken had ik in het dressoir van mijn moeder de juiste gegevens gevonden. Hemelsbreed nog geen zes kilometer bij ons vandaan woonde mijn vader in een psychiatrische instelling die De Hoop heette.

Is er hoop voor Eva?


Het lijkt of Eva alles heeft. Een lieve man, leuke kinderen, wat wil je nog meer?
Maar dan gaat haar moeder dood en komen oude herinneringen boven. Erg vervelend is dar ook de nachtmerries beginnen. Eva ziet overal gevaar voor haar en de kinderen.

Wat is waar, en wat is de angst die haar achtervolgt. Haar man is niet blij met het zoeken naar het verleden. Hij denkt dat Eva gewoon even aan rust toe is. Maar Eve wil maar een ding en dat is uitzoeken wat er allemaal is gebeurd.
Eva gaat op zoek. Ze wil meer weten over haar jeugd en haar angsten.
Evan besluit om contact op te nemen met haar vader. Haar vader verblijft al meer dan 33 jaar in een psychiatrische inrichting.

Vanaf dat moment gebeuren er ontroerende en emotionele dingen.
Eva heeft er veel voor over om meer te weten te komen over haar verleden.
Ze  wordt er niet vrolijk. Ze moet  zowel haar eigen demonen als die van haar vader onder ogen moet komen.
Heeft Eva antwoorden gekregen op haar vragen over jeugd? Zijn de nachtmerries verdwenen? Lees het allemaal in dit boeiende boek.

Ik vind Mijn vader is een vliegtuig in een woord prachtig. De titel sprak me direct van. Antoinette kan beeldend schrijven en ze neemt je mee in haar verhaal. Antoinette wil haareigen boek verfilmen, dit vind ik zeker de moeite waard.

Luister en kijk naar Antoinette

Meer over Antoinette Beumer

We kennen Antoinette Beumer vooral als regisseur van succesvolle films zoals ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘Loft’, ‘Jackie’ en ‘Soof’. Maar nu debuteert ze als schrijfster met de roman ‘Mijn vader is een vliegtuig’, een verhaal dat voor een groot gedeelte is gebaseerd op haar eigen leven.

Informatie

Titel               Mijn vader is een vliegtuig
Auteur         Antoinette Beumer
ISBN            9789048837519
Uitgeverij  Lebowskipublishers

Bestel online knop

 

Mijn vader is een vliegtuig
Mijn vader is een vliegtuig
Score 4.2 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Mijn vader is een vliegtuig
Mijn vader is een vliegtuig
Score 4.2 van 5 sterren.
€19,90
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Mijn vader is een vliegtuig, Antoinette Beumer”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.