Moordspel, Cis Meijer

MoordspelMoordspel is een super spannend moordmysterie van jeugdthrillerauteur
Cis Meijer. Vier spelers, één slachtoffer in deze huiveringwekkende thriller. Omdat ik de andere boeken van Cis ook super spannend vond, trok dit boek ook mijn aandacht.

Het verhaal

Robin kan het erg goed vinden met haar tweelingbroer Kai. Ze gaan met hun klas naar de Ardennen. Maar vlak voor vertrek wordt Kai van school gestuurd wegens agressief gedrag. Robin is woedend en mist haar broer in de Ardennen. Ze  wil de leraar die Kai heeft weggestuurd een lesje leren. Een vriendin en twee vrienden helpen haar een handje. De vraag is, of ze te ver zijn gegaan in hun wraakactie. Wat is er aan de hand? Speelt de leraar een spel met ze, kaatst hij de bal terug? Ze spelen in de Ardennen een Moordspel. Lopen spel en werkelijkheid nu door elkaar? Robin weet zich geen raad. Haar vrienden zien het niet zo somber in. Robin laat het er niet bij zitten en ze beland in een nachtmerrie. Komt ze uit deze spannende situatie?  Lees het in de prachtig boek.

Andere boeken van Cis Meijer

Ik vind Moordspel in een woord geweldig. Cis kan beeldend schrijven, ik zat midden in het verhaal. Een jeugdthriller, maar ook voor volwassenen een aanrader.

Over de auteur Cis Meijer

Cis Meijer (1970) studeerde film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt niet alleen als schrijfster, maar ook als beeldeditor. Met Val schreef Cis een bloedstollende jeugdthriller, en haar ervaring als model inspireerde haar tot het schrijven van Verdoofd, waarmee ze werd genomineerd voor de Hebban Award voor beste YA-thriller in 2014. Cis Meijer woont in Amsterdam met haar man en dochter, en ze houdt van kunst, pure chocolade en Parijs.

Informatie

Titel                Moordspel
Auteur            Cis Meijer 
ISBN               9789026140952
Uitgeverij       De Fontein

Bestel online knop

 

 

Politie niet betreden - Moordspel
Politie niet betreden - Moordspel
Score 4.1 van 5 sterren.
€9,49
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Politie niet betreden - Moordspel
Politie niet betreden - Moordspel
Score 4.1 van 5 sterren.
€14,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.