Het mysterie van de 100, Rob Bakker

Het mysterie van de 100 Vierdaagse thriller

De 100ste Vierdaagse gaat op dinsdag 19 juli 2016 van start.
En voor wie niet mee kan lopen is er een spannend boek, van Rob Bakker. Uitgeverij Logikos is de officiële uitgever van de Nijmeegse 4-daagse thrillerserie. De eerste thriller verscheen in 2008 en sindsdien geeft Uitgeverij Logikos ieder jaar een 4-daagse thriller uit. Ter gelegenheid van de 100e Vierdaagse in 2016 verschijnt Het mysterie van de 100… geschreven door Rob Bakker. Klik hier om de website te bezoeken.

Tijdens de 100e Vierdaagse loopt een bijzondere groep van vijftig mensen mee, afkomstig uit diverse landen: honderd ogen die over elkaar waken. Ieder met hun eigen verhaal en hun eigen geheimen uit het verleden, die in deze 100e Walk of the World samenkomen. Al 55 jaar lang wordt in Nijmegen op de zondag voor de start van de Vierdaagse de Vierdaagse Mis gehouden.
Dit jaar heeft een Nederlandse stichting een groep buitenlandse priesters aangeboden voor deze Vierdaagse Mis een missietocht per boot van Turkije naar Nijmegen te maken. De Missieboot zal vertrekken vanuit Istanbul, daarna de Donau opvaren en tenslotte via de Rijn door Zwitserland, Frankrijk en Duitsland varen. Wat enkel het personeel op de boot weet: het Missieschip is onderdeel van Operatie Saladin, genoemd naar een Arabische generaal die de Kruisvaarders uit het Westen versloeg. Het brein achter de operatie is een man met de bijnaam De Pers uit Iran. Hij regelt de internationale geldstromen voor de terreurorganisatie en heeft een zwakheid: hij gokt mee op de beurs, verliest en moet een beroemde roofdiamant verkopen: De Ster van het Oosten. Dat zal gebeuren op een besloten veiling op een Frans chateau. Totdat de vrouw die de ring ooit droeg en ooit zijn slachtoffer was, zijn pad kruist. En zij wordt vergezeld door een voormalig meester-inbreker. Beiden lopen mee in de Vierdaagse. Zij vrijwillig als een lid van de groep van vijftig. Hij loopt de Vierdaagse onverwacht mee en totaal ongetraind: als alibi…

Het mysterie van de 100 is spannend. Rob kan beeldend schrijvend, het leest lekker vlot. Een aanrader.

Informatie

Titel                Het mysterie van de 100…
Auteur            Rob Bakker 
ISBN              9789074734400
Uitgeverij      Logikos

Bestel online knop

 

 

Vierdaagsethrillers 9 - Het mysterie van de 100...
Vierdaagsethrillers 9 - Het mysterie van de 100...
vierdaagse thriller
Score 4.2 van 5 sterren.
€15,45
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.