Natan Z., Arjan Alberts

Nathan Z.Als een tbs’er nog één kans krijgt.

 Acht moeders van jonge kinderen zijn om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een kliniek, maar dreigt door een fout van Justitie vroegtijdig vrij te komen. Tijdens het proces doet zijn advocaat Reinier een gruwelijke ontdekking.

Een levensgevaarlijk spel tussen een seriemoordenaar en zijn sociotherapeute….

Arjan neemt je mee in dit spannende verhaal. Zet je maar schrap, want het is niet zomaar een thriller. Zo ga je mee  naar een tbs-kliniek. Hier gebeuren dingen waarvan  je als lezer, vraagtekens bij krijgt.
De lezer wordt betrokken in een zenuwslopende rechtszaak en in een draaikolk rondom een seriemoordenaar wiens verwrongen karakter ondoorgrondelijk lijkt. Soms is niets wat het lijkt. Toch?

Daar is ook Suus de jonge therapeute. Suus neemt levensgevaarlijke risico’s op de afdeling waar Natan vastzit. Maar is Nathan, wel zo gevaarlijk? Suus heeft wel nare ervaringen met Natan. Waarom wil zij zo graag dicht bij Natan komen?
Arjan, laat de lezer in  spanning zitten. En een hoofd vol vragen. Op antwoorden moeten we wachten want hij zet ons iedere keer op een ander spoor.

Het houdt niet op, want ook Hannah, de vrouw van Reinier speelt haar rol, in dit duistere verhaal. Ze is een  bekende schrijfster. In de Franse Alpen  werkt ze aan haar nieuwe roman… over Natan.
Ze wil ergens rustig aan haar boek kunnen werken. Dit is wel mooie plek, maar of die haar de nodige rust geeft is nog maar de vraag. In het afgelegen
landhuis ontdekt ze iets dat niet te begrijpen is. Ook de lezer, heeft weer iets om over na te denken.
Wat is hier allemaal aan de hand. Lees het in dit prachtige, spannende boek.
Slaap lekker.

Ik vind Natan Z in een woord gezegd, prachtig. Arjan kan toveren met woorden. Hij schrijft beeldend, het is net alsof je er zelf bij bent. Een spannend verhaal voor een film.
 Het is gewoon een thriller juweeltje.

Over de auteur

 Arjan Alberts (1975) is schrijver en jurist. Hij werkte zeventien jaar voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De laatste jaren was hij als coördinerend inspecteur verantwoordelijk voor incidentonderzoek in gevangenissen en tbs-klinieken. Sinds 2017 heeft hij zijn eigen juridisch adviesbureau.

Informatie

Titel                       Natan Z.
Auteur                Arjan Alberts
ISBN                    9789401610186
Uitgeverij          Xander

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.