Niets gebeurd, Mark Janssen

Niets gebeurdEen ode aan de oneindige verbeelding van ieder kind

Niets gebeurd is het eerste eigen prentenboek van Mark Janssen. Het is een onmisbaar vrolijk boek voor ieder kind dat sprankelt van fantasie en voor wie de grenzen van droom en werkelijkheid dagelijks vervagen. En voor iedere ouder die dat herkent.

Het is avond. Saar en Niek zitten in de schemering en overpeinzen hun saaie dag. Er is namelijk niets gebeurd. Nou ja, niets… Er zijn wel wat dingen gebeurd hoor. Niek heeft een handstand gedaan en is toen even gaan zitten. Saar zag een vlinder en gleed van de glijbaan. Of dat nu zo bijzonder is. Maar Mark speelt met de fantasiewereld van kinderen. En dan kan er heel veel gebeuren. Want het was niet zomaar een handstand die Niek deed, maar op het hoofd van een tijger. Nou als dat niet bijzonder is. Niek ging niet zomaar even op een stoel of zo zitten om uit te rusten. Nee, hij rustte uit op de neus van een grote draak. Alsof het niet genoeg was, ging hij nog eens zwemmen tussen mooie kleurige vissen. Saar gleed niet zomaar van een glijbaan, nee ze gleed van een olifantenslurf. Saar stond tussen lieve knuffelberen en daar zag ze de vlinder. Dat vind ik wel heel bijzonder, en jullie? Zo hebben Saar en Niek toch wel het een en ander meegemaakt.

Wat een fantasie. Lees dit leuke, mooie, kleurige boek en laat je fantasie weken. Niets gebeurd is een erg leuk boek om de fantasie van een kind te laten werken. En ook volwassen mensen kunnen weer even kind zijn. Ouders hebben vroeger denk ik ook wel gefantaseerd. Fantasie en werkelijkheid, soms moet je het loslaten en even lekker dromen.

Over de auteur Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij illustreert voor zowel kinderen als volwassenen en werkte al aan driehonderdvijftig boeken mee. Niets gebeurd is zijn eerste eigen prentenboek.

Informatie

Titel              Niets gebeurd
Auteur          Mark Janssen
ISBN            9789047708568
Uitgeverij    Lemniscaat

Bestel online knop

 

 

Niets gebeurd
Niets gebeurd
Score 5.0 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.