Niets is wat het lijkt, Frank de Bruyn

Niets is wat het lijktNiets is wat het lijkt en aan alles komt een eind.  Happy endings komen in het ware leven minder vaak voor dan in de sprookjes die we als kind voorgelezen kregen. Alles wat mij is overkomen, heb ik bewust of onbewust over mezelf afgeroepen. Karma is a bitch! So they say.’

Frank de Bruyn groeit op als een onzekere puber met een groot minderwaardigheidscomplex. Hij kan het heel goed met zijn zus vinden. Na zijn opleiding gaat hij werken als schilder en rolt het modellenwerk in.

Daarna wordt hij croupier bij het casino. De aandacht van vrouwen vindt hij wel fijn. Hier maakt hij voor het eerst kennis met de betaalde liefde. Hij zegt zijn baan op. Als hij dan ook nog eens zijn huis verliest besluit hij een gigolo te worden. Onder het pseudoniem Gigolo Ramon verwent hij welgestelde dames tegen betaling.  In Niets wat het lijkt, neem Frank je mee in zijn leven van de betaalde liefde. Het lijkt of de zon altijd schijnt, geld, vrouwen, een heerlijk leven. Maar al snel komen er donkere wolken boven drijven. Frank had meer van dit leven verwacht.

In Niets is wat het lijkt gaat de auteur ‘met de billen bloot,’ zoals hij zelf aangeeft. Frank neemt je mee in het leven betaalde seks. Dan komt hij onterecht achter de tralies. Frank is niet echt trots op wat hij heeft gedaan. Hij heeft ook wel spijt. Achteraf is het makkelijk praten.  Dat doet Frank, open, en eerlijk. Ik vind het heel moedig dat hij zijn verhaal met ons deelt. .

Luister naar dit belangrijke verhaal.

Frank de Bruyn  verwent onder het pseudoniem Gigolo Ramon  welgestelde dames tegen betaling.  Het lijkt hem voor de wind te gaan, maar na een tijd ontdekt hij dat het lang niet zo glamorous is als hij zich had voorgesteld. In Niets is wat het lijkt gaat de auteur ‘met de billen bloot,’ zoals hij zelf aangeeft.  Hij gunt de lezer een kijkje in het leven dat hij leidde voordat hij ten onrechte achter de tralies belandde. Is hij er trots op? Nee. Heeft hij er spijt van? Ja, in feite wel. Maar hij geeft aan dat hij dit moet vertellen. Vertellen hoe hij in die tijd alles beleefde en ervoer.

Informatie

Titel                     Niets is wat het lijkt
Auteur               Frank de Bruyn  
ISBN                  9789402600933
Uitgeverij       Aerial

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.