Niks, Koen Gubbels

NiksNik Speelman verliest in korte tijd allerlei dingen die belangrijk voor hem zijn. De relatie met zijn vrouw Rita, zijn huis, het bedrijf. Maar het allerergste is dat zijn zoon al het contact verbreekt.

Nik ziet het niet meer zitten en heeft nog maar een vriend, de drank. Hij raakt aan lager wal. Maar het leven gaat verder. Als hij alles ziet in een waas van drank gaat hij in op een e-mailscam en komt in contact met een Chinese zakenman, HongZhang. en wordt na diverse gesprekken en invullen van gegevens gevraagd om naar China af te reizen. Hij hoopt op betere tijden en gaat naar China. Al snel merkt hij welk spel er gespeeld wordt en in de zoektocht naar de spelregels krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Alles verandert voor Nik en langzaam laat hij zijn ware aard zien. Nik komt erachter welke mensen hij wel of niet kan vertrouwen, in de moderne Chinese wereld van orgaanhandel, misleiding en afrekeningen. Wat voor gevolgen dit spannende avontuur heeft. Lees het in de prachtige boek.

Niks, is prachtig. Koen kan beeldend vertellen en het lijkt net een film. Ik moest er even in komen. Maar na een aantal pagina’s was ik verkocht. Ik kijk uit naar zijn volgende boek(en).

Over de auteur Koen Gubbels

Koen Gubbels studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is onder andere de bedenker van de Woord van het jaar-verkiezing. Niks is zijn debuut.

Informatie

Titel                       Niks
Auteur                Koen Gubbels
ISBN                  9789026335419
Uitgeverij        Ambo/Anthos

Bestel online knop

 

 

Niks
Niks
Score 4.0 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Niks
Niks
Score 4.0 van 5 sterren.
€10,99
Uiterlijk 20 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.