Off Piste, Linda van Rijn

Off pisteVier stellen gaan op ski-vakantie naar Saalbach. De vrienden willen ook gaan snowboarden. En niet te vergeten de après ski. Ze willen lekker feesten en genieten van het gezellige samenzijn. Peter hoort ook bij de groep met vrienden. Hij heeft nog niet zo lang een relatie met Frederique. Ook zij is dit jaar van de partij.

Een vrouw herkent haar nog  van school. Frederique zegt dat ze hier niets meer van weet. Er ontstaat wel wat meer spanning in de groep. Frederique denkt soms dat zij te veel dat ze geweldig is. Maar de vrienden willen proberen om er een gezellige vakantie van te maken. Bovendien is Peter al lang een goede vriend.
De derde dag van hun vakantie wil de vriendengroep een off-pisteafdaling te maken en het gaat mis. Een van de meiden maakt een val en wordt naar het ziekenhuis in een off-pisteafdaling overgebracht, ze ligt in coma. Alles wijst erop dat het een ongeluk was, de dame had pech. Maar een vriendin heeft een filmpje gemaakt en dat staat op haar iPhone. als de rechercheur het filmpje bestudeert valt hem iets vreemds op. Is er meer aan de hand dan een ongeluk?

Linda van Rijn (1974) is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse toeristische locaties en tegenwoordig als interimmanager. Al die jaren bleef ze geïnteresseerd in literatuur, las ze alles wat los en vast zat en schreef ze korte verhalen, maar nooit met het doel auteur te worden. Dat veranderde na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer. Inmiddels heeft ze al vier thrillers geschreven Last minute, Piste alarm, Blue Curaçao en Vakantievrienden. In november 2012 verschijnt de nieuwste thriller Winter chalet,

Informatie

Titel              Off Piste
Auteur         Linda van Rijn
ISBN            9789460681516
Uitgeverij  Marmer

Bestel online knop

 

 

Off piste
Off piste
literaire thriller
Score 3.6 van 5 sterren.
€8,95
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Off piste
Off piste
Score 3.6 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.