Onderweg met Roadie, Thomas Acda

Onderweg met RoadieDe hoofdpersoon van Thomas Acda’s debuutroman lijkt erg  veel op zijn eigen helft van het duo  Acda & De Munnik. Maar ik ging gewoon mee met de hoofdpersoon en Roadie. Ik liet alles los en ging lezen. De eerste hoofdstukken liepen wat moeizaam, maar al snel zat ik in het verhaal.

Geestige en razendsnelle debuutroman van een geboren verteller. Hij was de helft van het beroemdste popduo dat Nederland ooit gekend heeft. Maar na de breuk met zijn collega Bob loopt de verteller van dit sprankelende verhaal met zijn ziel onder de arm, en verliest hij zich in drank en drugs. Maar dan komt er een mogelijke oplossing om de hoek kijken. Een vriendin vraagt hem haar hond naar Los Angeles te brengen. Deze roadtrip door Amerika wordt een avontuur. Tijdens deze reis kijkt hij terug op mislukte relaties. En hij denkt aan zijn succes maar ook aan het einde van de samenwerking met Bob. Ook was er het gevecht tegen de kilo’s, maar ook een gevecht tegen zichzelf.

Ik vond Onderweg met Roadie in het begin niet prettig lezen. Maar later klonk het wel als muziek in mijn oren. Soms dwaalde ik af, maar Thomas wist dan toch weer de juiste toon te vinden. Het maakt mij ook niet uit, wat er wel of niet waar is. Mooie thema’s over vriendschap, muziek, de dood maar vooral ook de kunst van leven. En dat zijn dingen die iedereen in zijn leven tegen komt.

Over Thomas Acda

Thomas Acda (1967) is zanger en acteur. Samen met Paul de Munnik verkocht hij 2 miljoen platen. Hij speelde in talloze tv-series en films, waaronder All Stars en Alles is liefde, waarvoor hij een Rembrandt kreeg.

Informatie

Titel                Onderweg met Roadie
Auteur           Thomas Acda
ISBN               9789048827930
Uitgeverij     Lebowski

Bestel online knop

 

 

Onderweg met Roadie
Onderweg met Roadie
Score 3.8 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Onderweg met Roadie
Onderweg met Roadie
Score 3.8 van 5 sterren.
€9,99
Uiterlijk 20 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.