Op pad met Wiebel en Kriebel, Els Roeterdink en en Floortje Klinkenberg

Wiebel en KriebelOp pad met Wiebel en  Kriebel. Vrolijke voorleesverhalen waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Voor kinderen vanaf 4 jaar.
Ik vond de titel al zo grappig. En kinderen kunnen niet lang stil blijven zitten. Dus… lekker voorlezen, bewegen, wiebelen én kriebelen maar!

Wiebel is een jongetje met een heel leuk vriendje. Het is  een grappige naam, want hij heet kriebel. Kriebel is paars en zit altijd op de schouder van Wiebel. Ze beleven samen tien vrolijke avonturen. Die zijn zo leuk dat je wel moet wiebelen. Maar dat is ook helemaal niet erg, de voorleesverhalen zijn om mee te bewegen! Ga maar lekker met Wiebel en Kriebel mee. Dan gaan we toveren! Roep heel hard: ‘Wiebeldekriebel!’ Nu ben jij Wiebel. En op je schouder zit je vriendje Kriebel. Spring, lach, ren en huppel lekker mee. En voor je het weet zit je op Ameland, in het dierenasiel of ben je aan het parachutespringen!

En weet je… als je nu ‘Op pad met Wiebel & Kriebel ‘ besteld op Prachtboeken of Els Roeterdink krijg je er GRATIS een super vrolijk lespakket bij!

Ik vind Op pad met Wiebel en Kriebel erg leuk. Lezen, bewegen, mooie plaatjes kijken, wat wil je nog meer? Nou, kijk maar eens hier.

Informatie

Titel                         Op pad met wiebel en kriebel 
Auteur                   Els Roeterdink
Illustraties            Floortje Klinkenberg
ISBN                       9789491886270
Uitgeverij              Droomvallei

Bestel online knop

Op pad met Wiebel & Kriebel
Op pad met Wiebel & Kriebel
Score 4.8 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.