Op zoek naar Torrie, Trenke Riksten-Unsworth

Op zoek naar TorrieOp zoek naar Torrie is zeer geschikt voor beginnende lezers. De tekst is geschreven door Trenke Riksten-Unsworth en de illustraties zijn gemaakt door Kelly van Dijk.  Het boekje is op geschreven AVI Niveau dit heeft te maken met technisch lezen. Bij technisch lezen gaat het om de techniek van het lezen: kan een kind snel en zonder fouten een tekst lezen?

Op een dag wordt Bas de boktor wakker. Hij heeft een vreemd gevoel in zijn buik. Hij is zijn zus Torrie kwijt, ze ligt niet op haar vaste plekje te slapen. Bas gaat eten met zijn broer Bokkie. En dan is er Torrie er nog steeds niet. Ze gaan samen op zoek, maar vinden haar niet. Help! Waar is Torrie! Maar Mees, weet waar zij is. Het gaat helemaal niet goed met haar. Ze ligt in een diep gat en is gewond. Spannend! Lukt het de broers om hun zusje te redden? Dat moeten jullie snel gaan lezen en kijken in dit prachtige boek.

Op zoek naar Torrie is een heerlijk verhaal. De illustraties zijn schitterend en maken het nog leuker. Achterin het boek staat uitleg over de dieren die in het verhaal voorkomen. Het is gewoon in een woord prachtig.

Informatie

Titel                 Op zoek naar Torrie
Auteur             Trenke Riksten-Unsworth
Illustraties      Kelly van Dijk
ISBN                9789491886362
Uitgeverij        Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Op zoek naar Torrie
Op zoek naar Torrie
Score 5.0 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.