Over the edge, Helen Vreeswijk en Dirk Bracke

Over the edgeIk weet dat ik macht over haar heb

De ouders van Chris zijn gescheiden en hij woont bij zijn moeder. Chris is gefrustreerd, omdat hij zichzelf niet mooi vindt. De meisjes zien hem niet staan. Chris voelt zich na de scheiding van zijn ouders eenzaam. Zijn vriend Ruud, heeft een vriendin Fien, een mooi meisje.
Chris is helemaal weg van Fien en zou graag met haar willen vrijen. Maar Fien heeft alleen oog voor zijn knappe vriend Ruud.

Chris probeert zijn kans de grijpen, als Ruud zijn oog op en ander meisje laat vallen. Maar Fien denkt alleen aan Ruud.
De seksuele spanning van Chris nemen bizarre vormen aan. Hij zit veel op zijn kamer en bekijkt pornofilmpjes op internet. Chris moet steeds aan Fien denken en wil alleen maar masturberen.
Maar dit is niet voldoende, hij wil seks. Chris wil met meisjes en vrouwen vrijen. De zoektocht naar de ultieme kick wordt steeds opwindender, steeds gewelddadiger. Maar Fien, blijft zijn zoete droom, met haar wil hij vrijen……

Heleen Vreeswijk schrijft jeugdromans op basis van haar ervaringen als politierechercheur met jongeren die in de criminaliteit terechtkomen.

Dirk Bracke publiceerde eveneens talrijke succesvolle jeugdromans over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Ik vind Over the edge een aangrijpend verhaal. Goed, om over na te denken. Niet alleen over de slachtoffers, maar ook over Chris een onzekere, eenzame jongen die over the edge, of in het Nederlands over de rand ging.

Informatie

Titel Over the edge
Auteurs Helen Vreeswijk en Dirk Bracke
ISBN 9789022324790
Uitgeverij WPG uitgevers

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.