De Overgang, José Rozenbroek en Jos Teunis

De Overgang, José Rozenbroek en Jos Teunis
José Rozenbroek en Jos Teunis (Foto: Jelmer de Haas)

Hét handboek met harde wetenschappelijke feiten, persoonlijke ervaringen en een duidelijke boodschap: er is leven na de overgang!

In dit handboek over de overgang vind je de antwoorden op alle vragen die een vrouw zichzelf stelt – of zou moeten stellen – wanneer zij rond haar 45ste (en soms ook eerder) deze onvermijdelijke fase in haar leven bereikt.

Je hormonen veranderen en doen iets met je lichaam en je geest. Ook je seksleven kan veranderen. Maar wat doen die hormonen met je huid en je haar? Is het echt zo dat je dommer en dikker kan worden in de overgang. Of zijn dat fabeltjes. Alles kun je lezen in De Overgang. Het boek is helder en duidelijk. Zweverige teksten als ‘omarm je opvliegers’ komen in dit boek niet voor. Je leest wel de nieuwste wetenschappelijke inzichten, persoonlijke verhalen en concrete handvatten. Nee, van hormoontherapie krijg je géén kanker. En ja, een beetje buik is gezond.

In de Overgang staan  geen fabeltjes, maar wetenschappelijke feiten. Samen met persoonlijke ervaringen De overgang is een goed boek voor iedereen die hier meer over wil weten.

José Rozenbroek en Jos Teunis raadpleegden talloze artsen, specialisten en ervaringsdeskundigen en schreven het ultieme, no-nonsense handboek waar je als 40-plusvrouw mee uit de voeten kunt.

Over de auteur José Rozenbroek

José Rozenbroek (1960) is bladenmaker, journalist en coach. Ze was ruim 15 jaar hoofdredacteur van respectievelijk ELLE, Red en Volkskrant Magazine. Momenteel is ze hoofdredacteur van Radar+. Ook schrijft ze artikelen voor onder andere LINDA, Bazaar, Libelle en de Volkskrant.

Over de auteur Jos Teunis

Jos Teunis (1957) heeft al 13 jaar een eigen praktijk als verpleegkundig overgangsconsulent. Daarnaast is ze verbonden aan de menopauzepoli van het OLVG West en het BovenIJ ziekenhuis, waar ze nauw samenwerkt met gynaecologen en seksuologen. Teunis is gespecialiseerd in seksuologische hulpverlening en orthomoculaire voedingsleer.

Informatie

Titel                 De Overgang
Auteurs           José Rozenbroek  en Jos Teunis
ISBN                 9789045028491
Uitgeverij        Atlas Contact

Bestel online knop

 

 

De overgang
De overgang
het no-nonsense handboek
Score 4.5 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De overgang
De overgang
het no-nonsense handboek
Score 4.5 van 5 sterren.
€19,99
Uiterlijk 28 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.