Overnight Millionaire, Elle van Rijn

Jerry Winkler
Jerry Winkler

Het succesverhaal van een dakloze

Jerry groeit op bij zijn moeder. Als zij plotseling ernstig ziek word moet hij bij zijn vader gaan wonen. Dit is een ramp voor Jerry. Zijn vader mishandelt  hem en maakt Jerry geestelijk helemaal kapot. De jongen gaat van stiefmoeders, naar opvanghuizen, pleeggezinnen en internaten.

Als zijn moeder dood gaat, mist hij haar heel erg. Jerry hield heel veel van zijn moeder. Uiteindelijk komt hij in het criminele circuit terecht. Zijn leven wordt een vicieuze cirkel van misdaad en geweld waar hij niet meer uit lijkt te kunnen komen. Maar dan komt hij tot de ontdekking, dat de man waarvan hij altijd dacht dat dit zijn vader was, zijn echte vader niet is. Zijn biologische vader is mogelijk Alfred Winkler, een zakenman die miljoenen heeft nagelaten. Via een DNA test wil hij laten vaststellen of hij de zoon is van Alfred Winkler. Helaas heeft Jerry zijn vader nooit gekend toen hij erachter kwam wie zijn vader was, was de man al overleden.

Ik vind het moedig dat Jerry dit verhaal met ons deelt. Elle heeft dit erg goed verwoord in het boek. Jerry is blij met al het geld,  zijn jeugd heeft wel veel met hem gedaan. Geld brengt geen onbezorgde jeugd of vader terug. Jerry zou er ook alles voor hebben om zijn echte vader te leren kennen. Jerry zijn eigen verhaal houdt hem op de been, thuisloze jongeren is zijn zorg. Hij stimuleert en motiveert hen.

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en aan de Schrijversvakschool in Amsterdam. Ze speelde in verschillende toneelstukken, tv-series en films. Elle van Rijn schreef eerder vier succesvolle romans en Mijn ontvoering, het verhaal over de ontvoering van Toos van der Valk, de vrouw van Gerrit van der Valk, waarvan meer dan 25 000 exemplaren zijn verkocht

Informatie

Titel               Overnight Millionaire
Auteur          Elle van Rijn
ISBN              9789021455082
Uitgeverij     Querido

Bestel online knop

 

 

Overnight millionaire
Overnight millionaire
het succesverhaal van een dakloze
Score 4.2 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Overnight millionaire
Overnight millionaire
het succesverhaal van een dakloze
Score 4.2 van 5 sterren.
€20,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.