Overspel, Clarice Janzen

OverspelOverspel is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de lezer mee naar een zeer verrassende ontknoping.

Maurits is getrouwd met Eva en ze zijn gelukkig. Maar dan stelt Eva hem voor om af en toe vreemd te gaan, maar dan met elkaar. Maurits begrijpt het in eerste instantie niet. Toch besluit hij mee te gaan in het spel. Maurits neemt de naam Ivo aan. Hij ziet de afspraakjes met Céline als spannende dates. Als Maurits haar de eerste keer ontmoet, krijgt hij het gevoel of hij overspel pleegt. De vrouw lijkt sprekend op Eva, maar toch vraagt hij zichzelf af of het zijn eigen vrouw wel is. Céline is niet op haar mondje gevallen. Maar Eva is juist rustig. Maurits wil haar verleiden maar de dame geeft zich niet zomaar gewonnen. Niets aan haar is als Eva, en toch is ze Eva. Maurits/Ivo raakt geobsedeerd door de andere Eva. Als Maurits thuiskomt na een opwindende hotelnacht is Eva ineens verdwenen. Dan blijkt dat het ‘overspel’ niet alleen een opwindend spelletje was, maar een heel serieuze ondergrond had.
Wie is die vrouw die als twee druppels water lijkt op zijn eigen vrouw?
Thriller waarin de erotiek belangrijk is, maar waarin ook andere levensvragen aan de orde komen. De lezer tot het eind geboeid.  Overspel is de debuutroman van Clarice Janzen, en is een erotische thriller.

Ik vond Overspel een goed boek. Erotisch, spannend, lief,  en een verrassende ontknoping.

Over Clarice Janzen

Clarice Janzen is journaliste en wordt gezien als een groot schrijverstalent. Na succesvol te zijn geweest met enkele korte spannende verhalen, debuteert ze met haar eerste literaire thriller Overspel. In 2015 zal haar tweede literaire thriller verschijnen.

Informatie

Titel                Overspel
Auteur           Clarice Janzen
ISBN               9789460682193
Uitgeverij      Marmer

Bestel online knop

 

 

Overspel
Overspel
Score 3.5 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Overspel
Overspel
Score 3.5 van 5 sterren.
€10,99
Uiterlijk 25 maart in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.