Paal 15, Diverse auteurs

Paal 15
Zonsondergang Texel

15 schrijvers
15 Waddenverhalen

Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek.
Het idee voor de verhalenbundel is bedacht door Marelle Boersma. 
Voor elk verkocht exemplaar doneert Droomvallei Uitgeverij, namens de auteurs, 1 euro aan de Waddenvereniging.

 

Wij gingen dit jaar naar het eiland Texel. Rust, strand, de duinen en de zee.
De eerste avond liepen wij al naar Paal 9 
Heerlijk. Ik had zoiets, toen ik dit boek kreeg, dat is leuk om mee te nemen op vakantie. Meestal ben ik niet zo op boeken met korte verhalen. Maar Paal 15, straalde ook wel rust uit. Ik moest er wel even in komen. Maar dat kwam al snel goed. En ik ging weer verder in Paal 15. Ik kan niet in het kort een verhaal na vertellen. Dan neem ik iets speciaals weg van het verhaal. Maar dat is een goede reden, dat jullie dit boek zelf kunnen gaan lezen.

Ik vond Paal 15 in het begin niet zo leuk. Dat komt omdat ik nooit zo dol ben op korte verhalen. Al snel vond ik de verhalen wel leuk. Het boek straalt net als een eiland rust uit.

Kijk eens naar dit mooie filmpje.
 
De auteurs
Geschreven door Marelle Boersma (tevens initiatiefnemer), Bente van de Haar, Esther van der Ham, Monique van Hest, Eveline Jongen, Antoinette Kalkman, Lisette van Kasteren, Petra Knaapen, Anita Kok, Jolanda Pikkaart, Gerda Scholts, Mirjam Schoots, Madeleine ten Thij, Esther van de Ven en Bianca Witmer.

Informatie

Titel                     Paal 15
Auteurs             Diverse
ISBN                 9789492844378
Uitgeverij      Droomvallei 

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.