Papadag, Jet van Vuuren

PapadagEen schokkende gebeurtenis uit het verleden, heeft grote consequenties in het heden.

Heleen heeft is alleen  en woont in Weesp. Ze lijdt aan een vorm van dementie. Haar thuishulp komt vanwege bezuinigingen niet meer. Ze vraagt Maud haar dochter om hulp. Maud overlegt dit met Eric haar man en verlaat  tijdelijk het thuisfront op Walcheren. Ze neemt haar intrek te nemen op een flatje in de buurt van haar moeder, Heleen.

Maar haar moeder is niet de enige reden dat ze een poosje thuis weg gaat. Maud wordt gestalkt op Facebook. Bovendien wordt ze ook gechanteerd. Iemand zegt dingen uit het verleden te weten.. En dat zijn geen prettige zaken. Maud wil hier meer over weten. Volgens deze stalker zijn er meer verhalen  die het daglicht niet kunnen verdragen en Maud en haar gezin kunnen ontwrichten. Als ze bij haar moeder is gebeuren er vreemde dingen. Haar moeder wil niet praten over het verleden. Weet ze het écht niet meer, of wil ze het verleden niet oprakelen? Maud heeft het gevoel dat haar stalker, haar hier ook achtervolgt. De problemen stapelen zich op. Komt Maud achter de waarheid? Lees het in Papadag.

Ik vind Papadag een leuk boek, maar meer ook niet. Ik vind het niet echt spannend. Het verhaal springt veel van heden naar verleden, dat vind ik niet prettig lezen.

Over de auteur

 Jet van Vuuren won verschillende verhalenwedstrijden. Ze is geboeid door vrouwenverhalen en alles in haar schrijverij draait dan ook om vrouwen met een bepaalde achtergrond. Een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar.

Informatie

Titel                       Papapdag
Auteur                Jet van Vuuren 
ISBN                    9789045211503
Uitgeverij         Karakter

Bestel online knop

 

 

Papadag
Papadag
Score 3.9 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Papadag
Papadag
Score 3.9 van 5 sterren.
€15,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.