Parkinson Hotel, Frank van Empel

Parkinson HotelFranky is eigenaar van een hotel met 1 ongenode gast: Parkie

Dialoog van een man met zijn ongenode gast

Frank hoorde de diagnose Parkinson in het voorjaar 2004. Frank heeft het bijltje er niet bij neergegooid. Hij strijd tegen Parkie die hem steeds op de hielen zit. Parkie maakt het leven van zijn gastheer niet makkelijk. Franky en Parkie wonen in een lichaam, maar zijn het niet altijd eens.

De ziekte van Parkinson is oorlog. De ziekte staat erom bekend dat het een progressieve ziekte is. De symptomen worden met de tijd erger. Maar Frank geeft niet op, hij blijft trainen met zijn lichaam en zijn hersenen. In dit kleine duidelijke boekje lees je meer over Frank en Parkinson. Zet Franky, Parkie buiten, of steekt de gast het hotel in brand?

Het doel van deze uitgave is onder meer de bekendheid met de ziekte te vergroten, ook voor degenen die niet net als Frank een ongenode gemene gast herbergen en hun partners. Tevens wil de auteur mensen met de ziekte van Parkinson inspireren om niet bij de pakken neer te zitten en hun kwaliteit verbeteren.

Ik vind Parkinson Hotel erg goed geschreven. Veel informatie in een klein boekje. Leuk, het hotel met die ongewenste gast.
Een aanrader voor iedereen die met Parkinson te maken heeft in zijn omgeving.

Over Frank van Empel

Frank Van Empel is in 1954 geboren in Tilburg. Hij was politiek en economisch redacteur en werkte onder andere bij NRC, Haagse Post en Elsevier. In het voorjaar 2004 kreeg hij te horen dat hij de Ziekte van Parkinson had. Sinds die tijd strijdt hij tegen de ziekte, tegen toenemende medicatie en de bijwerkingen van pillen. De ziekte van Parkinson staat bekend om haar progressiviteit, de symptomen worden met de tijd erger.

Informatie

Titel                Parkinson Hotel
Auteur         Frank van Empel
ISBN              9789490665173
Deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door  Stichting Parkinson Fonds 

Bestel online knop

 

 

Parkinson hotel
Parkinson hotel
€11,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.