Perfect Match, Patricia Snel

Perfect MatchEen eenvoudige flirt op datingsite Perfect Match mondt uit in een nachtmerrie.

Marit is vierendertig jaar, en heeft alles wat haar hartje begeert.  Ze heeft een fijn appartementje midden in de Jordaan, haar eigen yogaschool. En aan  aandacht geen gebrek.  Maar de echte liefde van leven is ze nog niet tegen gekomen. Ze zou het leuk vinden als een man echt om haar geeft. En ze verlangt ook wel naar een kind.
haar vriendin Lotte raadt haar de nieuwe datingsite Perfect Match aan. In eerste instantie ziet Marit het niet zitten. Maar je weet maar nooit. En wie niet waagt, wie niet wint. Volgens Lotte is Perfect Match tien keer beter dan Tinder: alleen maar hoogopgeleide vrijgezelle mannen die serieus op zoek zijn naar een partner. Isa laat zich overhalen en na een iets te voortvarende Italiaan, stuit ze op de charmante Zweed Nils. Is hij haar perfect match?

Marit komt in contact met de charmante Zweed Nils. Ze vindt hem erg leuk. Marit is zelfs een beetje jaloers, als ze denkt dat hij ook met andere vrouwen afspreekt. Nils probeert haar te overtuigen om vertrouwen in hem te hebben.
Toch heeft ze wel warme gevoelens voor deze man. Alles ziet er zo perfect uit. Maar die droom is maar van korte duur. Niets is wat het lijkt. 

Want dan gebeuren er dingen met dramatische gevolgen. Er komt zelfs politie aan te pas. Dat lost ook niks op. Die zoeken niet verder. 
 Marit zint op wraak en trekt zelf de stoute schoenen aan. Ze gaat op zoek naar Nils. Marit wil weten waar hij is en wat hij verder doet. Deze zoektocht zorgt voor zeer spannende tafrelen.
Wil je weten hoe dit allemaal afloopt? Lees dan dit spannende boek.

Ik vind Perfect Match een spannend boek. Lekker vlot geschreven. Patricia kan beeldend schrijven en neemt je mee in haar verhaal. Een aanrader.

Over de auteur

Patricia Snel studeerde Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Zij werd bekend met De expat, een van de best verkochte thrillers van 2013. Na een jarenlang verblijf in Singapore en op de Kaaimaneilanden keerde zij in 2016 terug naar Amsterdam. Ze leeft en werkt op haar woonboot Gratia Deo. Haar laatste thriller Expat Exit werd opnieuw een bestseller. 

Informatie

Titel                 Perfect Match
Auteur           Patricia Snel
ISBN               9789026347139
Uitgeverij    Ambo/Anthos

Bestel online knop

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.