Pijngrens, Loes den Hollander

Pijngrens November 2014

Het bovenlijf wordt omarmd door de takken van een grote struik. Er is een mes in de keel geplant, het staat Fier rechtop, alsof het trots is op de overwinning. Overal zitten slierten bloed. Wij open ogen staren de wereld in.

Juli 2014. Het lijkt of alles goed gaat bij Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeve. Maar een verleden kun je niet vergeten. Door de vliegtuigramp in de Oekraïne komt alles weer boven. Ze hebben het verleden niet goed verwerkt. Maar wat moet ze nu doen? Ze verwerken alles ieder op hun eigen manier.   Annemiek komt voor een cruciale beslissing te staan, moet Bridget alles op alles zetten om de koers die ze gekozen heeft overeind te houden en  Maxim maakt  voor de tweede keer in zijn leven een onherstelbare fout. De oplossingen als die er zijn, staan los van elkaar. Wat ze ook kiezen ze ontdekken dat hun persoonlijke geschiedenis al lange tijd onverbrekelijk aan de anderen verbonden is. Maar ze ontdekken ook, wie ze in de loop der jaren geworden zijn.

Ik moest even in het verhaal komen, maar dat duurde niet lang. Want dan leest het als een trein. Lekker vlot en super spannend.

Over de auteur Loes den Hollander

Voor de lezeressen van vrouwenbladen is Loes den Hollander beslist geen onbekende: zij won in 2001 de verhalenwedstrijd van Libelle met haar verhaal ‘Loslaten’. De redactie van Libelle was zo gecharmeerd van dit verhaal, dat men besloot om in 2004 een zomerpocket uit te brengen met twee andere verhalen van haar hand. In 2005 herhaalde dit zich en verscheen er opnieuw een zomerpocket, met haar spannende verhaal ‘De verkeerde moeder’.

 Met Pijngrens levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af! Ik heb al heel boeken van Loes gelezen. Deze staan op onze site.

Lees ook: 

Informatie

Titel               Pijngrens
Auteur         Loes den Hollander

ISBN             9789045212814
Uitgeverij    Karakter

Bestel online knop

 

 

Pijngrens
Pijngrens
Score 4.4 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Pijngrens
Pijngrens
Score 4.4 van 5 sterren.
€10,99
Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.