Pimp je perceptie, Barbara Ter Huurne

Pimp je perceptieDuurzame verandering door de revolutionaire M.I.N.D.S.E.T.-METHODE

Barbara neemt je mee in de wereld van perceptie. Theorie en praktijk komen samen.
Barbara deelt haar  kennis van een positieve mindset na een heftige jeugd omringd door verslaving en depressies aangevuld met haar ruim 10 jaar ervaring als verandermanager bij grote bedrijven en mijn eigen zoektocht na een bijna 2e burn-out.
Als we weten wat onze realiteit vormt, hoe kunnen we deze tools dan inzetten om onze ideale realiteit te creëren?
In Pimp je perceptie, wordt de (gepatenteerde) M.I.N.D.S.E.T.-methode omschreven na jarenlang onderzoek van wat beweging drijft in mens en organisatie.
Je leert ook hoe je meer vertrouwen in jezelf en het leven kunt krijgen.
Het klinkt allemaal ze gemakkelijk. Sommige dingen weet je wel, om  ze dan ook toe te passen, dat is weer een ander verhaal.
Barbara geeft ook uitleg over de wetenschap rondom het brein. Ze combineert dit met de mystieke energie rondom verlangen en dromen.

De wereld holt maar door. Er komen steeds dingen die veranderen. Toch kun jij leren om in je eigen tempo met die veranderingen om te gaan.
Dat valt niet mee. Maar Barbara helpt je hierbij.
Lees daarom dit boeiende boek. het is een praktisch boek dat inspireert, inzicht geeft en wanneer jij daar open voor staat: voor een heuse transformatie zal zorgen in jouw realiteit: jouw perceptie.

Ik vind Pimp je brein een boeiend onderwerp.  Barbara hoopt dat we elkaar kunnen helpen om zo de wereld op onze eigen manier een stukje mooier te maken. Met deze recensie hoop ik dat ik ook een beetje help.  Het was lastig, maar met een beetje vertrouwen in mezelf, is het gelukt..

Meer over Barbara en het boek

Barbara was jarenlang een echte carrièretijger. Op haar 23e stuurde ze als projectmanager met verve een digitaliseringsproject en team aan bij een grote bank. Haar liefde voor verandering heeft haar nooit verlaten. In rap tempo is zij gegroeid tot volwaardig adviseur op het gebied van optimalisatie in bedrijfsvoering en bijbehorende veranderingen. Haar unieke aanpak, waar intuïtief aansturen een onderdeel van uitmaakt, zorgde keer op keer voor resultaat. Als ambitieuze, getrouwde vrouw met jonge kinderen kreeg zij in 2013 echter de rekening voor haar disbalans in energie. Haar carrière en bijbehorende weerstand triggerden een burn-out. Zij leerde dat zij zelf de oorzaak was van de burn-out.

Zij ontdekte dat realiteit slechts perceptie is en hoe deze pragmatisch kan worden herzien: stap voor stap door wetenschappelijke kennis van ons brein tot aan het mystieke verlangen uit ons hart. Zij neemt je in dit boek neemt niet alleen mee in haar methode maar refereert ook aan haar eigen verhalen en deze van de mensen die zij heeft begeleid. Zij geeft je bij aankoop van dit boek toegang tot haar vijfdaagse online training ‘Mindset Masters level 1’ om jou maximaal te ondersteunen. Met haar gepatenteerde methode uit dit boek wil zij ondernemend Nederland laten zien dat het anders kan én anders moet. “Barbara werkt nu als auteur, spreker, consultant en trainer op het gebied van mindset en verandering. Zij gelooft in de gezonde balans en weet dit meetbaar te maken. One to watch!”

Informatie

Titel                Pimp je perceptie
Auteur          Barbara Ter Huurne
ISBN              9789090308852
Uitgeverij    Unit Changemanagement Publishers (Site is in onderhoud)

Bestel online knop

 

Pimp je perceptie
Pimp je perceptie
Duurzaam veranderen door de revolutionaire M.I.N.D.S.E.T.-methode
Score 4.2 van 5 sterren.
€19,50
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.