Return, Lynn Callens

ReturnLynn heeft dit boek geschreven, omdat zij meer duidelijkheid wil geven omtrent anorexia nervosa. Ze vertelt haar verhaal uit eigen ervaring. Lynn heeft een voorwaarde, dat is dat ze de waarheid wil vertellen. Lynn denkt dat in het begin van het verhaal mensen zich aangesproken zullen voelen, daarom heeft ze fictieve namen gebruikt. Het boek gaat over de ervaring van Lynn met anorexia en over zij  eruit is geraakt.
Natuurlijk is het belangrijk dat de lezer weet hoe zij deze vervelende ziekte heeft gekregen. Lynn wil graag leven in de toekomst en in het nu. Lynn wil niet achterom kijken. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen ervaring, niet iedereen heeft hetzelfde meegemaakt als Lynn. Er zullen er wel overeenkomsten zijn.

Waarom iemand anorexia nervosa heeft dat is dus voor iedereen anders. De meeste mensen denken dat iemand die anorexia heeft, zich vaak  te dik vindt. Volgens Lynn Misschien dit  is de minst voorkomende reden waarom mensen zich obsessief met eten gaan bezighouden…

Ik vind Return een goed boek. Een persoonlijk verhaal, moedig van Lynn, om dit met ons te delen. Een aanrader voor iedereen die meer over Anorexia Nervosa wil weten.

Over de auteur

Lynn Callens brengt met haar boek Return een authentiek en nietsontziend relaas van wat haar is overkomen voor, tijdens en na haar ziekte. Anorexia neemt je volledig in beslag, zowel fysiek als mentaal, en heeft een grote invloed op je (sociale) leven. Alleen door hard te vechten kun je de ziekte verslaan. Lynn Is zo’n vechter en overlever.

Informatie

Titel                        Return
Auteur                   Lynn Callens
ISBN                       9789491144547
Uitgeverij             Beefcake Publishing

Bestel online knop

 

 

Niet meer leverbaar

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.