Rijden jullie ook voor duiven?, Annemiek van Kessel

Rijden jullie ook voor duivenSpannende, droevige en humoristische verhalen over mens en dier.

 Ik heb ook een hond en ook andere honden gehad. Lief en leed heb ik met die trouwe viervoeters gedeeld. En nu ook met onze lieve Collie.  Daarom trok dit boek mijn aandacht.
De meeste mensen houden van dieren. De medewerkers van de dierenambulance zijn bijna altijd vrijwilligers. Ze zetten zich in voor mens en dier. Soms zijn dieren in nood en dan moet de dierenambulance komen. Natuurlijk heeft het baasje dan ook een arm om zich heen nodig.
Soms zijn het eendjes op de weg, een verdwaalde vos in de stad. Of de hond van een baasje is aangereden. Maar het gaat maar door katten, egels, konijnen en ja ze rijden ook voor duiven. Ieder dier deelt telt mee en de dierenambulance zet zich in. Door op te treden bij calamiteiten en besmettelijke dierziektes levert de dierenambulance bovendien een belangrijke bijdrage aan de volksgezondheid.

Gelukkig heb ik de dierenambulance nooit nodig gehad.
De dierenambulance is niet meer weg te denken uit onze samenleving en is onmisbaar voor een leefbare wereld, zowel in de grote stad als op het platteland.

In  Rijden jullie ook voor duiven? gaat Annemiek van Kessel mee op pad met de ambulancemedewerkers. Aan de hand van tientallen spannende, droevige en humoristische voorvallen laat ze zien wat er zich achter de schermen van de dierenambulance afspeelt.

Annemiek kan beeldend schrijven. Het is een boek met een lach en een traan. De lezer ziet wat er achter de schermen bij een dierenambulance afspeelt. En wat is dat toch met die duiven? Lees het in de leuke boek. Een aanrader voor alle dierenliefhebbers.

Het woord vooraf is van dr. Maarten Th. Frankenhuis, oud-directeur van Artis.

Over de auteur Annemiek van Kessel

Annemiek van Kessel studeerde Sociale Wetenschappen aan de UvA. Ze runde ruim twintig jaar een HR-adviesbureau en publiceerde een aantal non-fictieboeken, o.a. samen met Henk Plenter Let niet op de rommel (2013) en het human interestverhaal Gevangen in Nepal (2016)

Informatie

Titel                  Rijden jullie ook voor duiven?
Auteur            Annemiek van Kessel 
ISBN               9789462970939
Uitgeverij     De Kring

Bestel online knop

 

Rijden jullie ook voor duiven?
Rijden jullie ook voor duiven?
Verhalen uit de dierenambulance
Score 5.0 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Rijden jullie ook voor duiven?
Rijden jullie ook voor duiven?
Verhalen uit de dierenambulance
Score 5.0 van 5 sterren.
€16,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.