Het ritsloze naspel, Erica Jong

Het ritsloze naspelHeerlijk eerlijk boek over de liefde en Het leven van vrouwen in de 21e eeuw.

Erica Jong is de auteur van vele New York Times-bestsellerromans waaronder Het ritsloze nummer dat in ruim veertig talen is verschenen. Deze literaire leeuwin is niet bang om thema’s als intimiteit en seksualiteit onder de microscoop te leggen. Erica’s vier huwelijken vormen de inspiratiebron voor haar ruimdenkende en uitdagende werk.

 Vroeger hield ik van macht over mannen. Wanneer ik over straat liep, met mijn mandolinevormige kont wiegend en zwaaiend voor hun achteromkijkend ogen. Hoe vreemd dat ik deze macht pas volledig begreep toen hij weg was, of overgegaan op mijn dochter, alle mannenblikken op haar bekoorlijke twintigjarige lijf, vol beloftes aan baby’s. Ik miste die macht.

 Met deze zinnen , begint dit bijzondere boek. Een uitnodiging om verder te lezen.

Vanessa was vroeger een beroemde Amerikaanse actrice. Maar haar leven krijgt een andere wending. Ze wordt geconfronteerd met haar ouders die oud zijn. ook heeft ze man die ziek is. Haar poedel wordt er ook niet jonger op. Maar het leven gaat door. Ze is gelukkig getrouwd. Maar ze mist de stormachtige seks in haar huwelijk. Zou een profiel op de datingsite zipless.com het leven weer spannend kunnen maken?

Lees het in dit prachtige boek. Het verhaal leest als een trein. Het verhaal heeft humor, en Eric heeft soms ook een scherpe pen. Ik vind het een aanrader.

Over de auteur Erica Jong

Erica Jong is de auteur van vele New York Times-bestsellerromans waaronder Het ritsloze nummer, dat in ruim veertig talen is verschenen. Deze literaire leeuwin is niet bang om thema’s als intimiteit en seksualiteit onder de microscoop te leggen. Erica’s vier huwelijken vormen de inspiratiebron voor haar ruimdenkende en uitdagende werk.

Informatie

Titel               Het ritsloze naspel
Auteur           Erica Jong
ISBN             9789044349917
Uitgeverij     The house of books

Bestel online knop

 

Het ritsloze naspel
Het ritsloze naspel
Score 3.5 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Het ritsloze naspel
Het ritsloze naspel
Score 3.5 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.