Roedi, Alison Woods

RoediTwiceborn

 Vochtige mist strekt zich mijlenver voor me uit. Vol wanhoop loop ik verder zonder dat ik ook maar vermoed waar de rand van het bos is. Na wat een eeuwigheid leek, houd ik eindelijk halt tegen de groen gegroefde stam van een oude esdoorn. Ik laat mijn vermoeide hoofd zakken tegen de bast, waardoor mijn haar gaat kleven in het sap van een oude boomwond. Wanneer ik een ritselend geluid achter me hoor, kijk ik snel om de stam heen, maar door de dichte mist zie ik geen twee meter voor me uit.

Dit is nog maar een deel van de proloog. Toen ik dit had gelezen, ging ik snel verder in dit bijzondere boek.

 Het is een warme zomer. Vijf vrienden zijn in een dorpje, dat broeit van geheimen. Het dorpje heeft heel wat te verbergen.
Ellie wil zich wel aansluiten bij een groep in haar geboortedorp die aan moderne hekserij doet.  Maar het meisje  wordt als enige niet geaccepteerd.
De sekte heeft geheimen en die zijn nogal geheimzinnig en duister, Het heeft met haar verleden te maken en Ellie wil die geheimen beschermen.
Eric is een mysterieuze jongen. Hij heeft een duister karakter. Wie weet kan hij haar helpen om de waarheid te achterhalen.
Wat een zomer, met zo veel spanning en sensatie. Elly beleeft met haar vrienden spannende avonturen.
Hun geboortedorp is zo mooi. Maar de schoonheid lijkt nu niet meer zo mooi en onschuldig.
Wil je weten hoe het afloopt met Ellie en haar vrienden, lees dan dit mooie en spannende boek.

Ik vind Roedi een leuk en spannend boek. Het leest lekker vlot. Eigenlijk ben ik niet zo dol op dit soort verhalen. Maar Alison neemt je mee in haar verhaal. Dus ik heb door haar schrijfstijl het boek uit kunnen lezen.

Over de auteur

Alison Woods is opgegroeid op een hoeve in het platteland in een gezin van maar liefst acht kinderen. Te midden van de natuur, het warme ouderlijke nest en de huisdieren kreeg ze volop de kans om te fantaseren en verhalen te bedenken. Dat raakte ze niet kwijt. Vandaag vind je haar meestal terug met een balpen in het haar en een boek in de hand.

Informatie

Titel                    Roedi
Auteur              Alison
ISBN                9789491144813
Uitgeverij      Beefcake Publishing

Bestel online knop

 

Roedi Deel 1
Roedi Deel 1
Score 5.0 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.