Safe Spot, Karolien Vos

Safe spotIk neem de wachtkamer in me op. De mensen op de zelfhulpgroep voor verslavingen-poster staren me aan alsof ze me meteen zouden verwelkomen in hun hechte groep met ‘och armes’ en ‘wij zijn er voor je ‘s’.

Tesse heeft ook wel iemand nodig die er voor haar is. Ze zoekt een veilig plekje.

Tess is 23 jaar. De jonge meid heeft een baan en leuke vrienden. Het leven lijkt haar toe te lachen. Toch is ze niet gelukkig. Er is iets dat haar geluk in de weg staat. Ze weet niet wat en voelt zich mentaal ook sterk. Helaas wil haar lichaam niet meewerken. Er volgt een body-boycot. Het wordt steeds erger. Tess durft haar huis niet uit. Tess heeft vaak last van een paniekaanval, dit maakt haar erg onzeker. Daarom durft ze niet alleen naar buiten.

Het is een angst die al heel haar leven bij haar hoort. Maar het is erger geworden. Ze weet nu niet wat ze moet doen.
De vrienden van Tess nemen afstand van haar. Of ze dit bewust doen, of onbewust, dat is nog maar de vraag. Maar Tess wil verder. Ze gaat op zoek hoe ze met alles om moet gaan.

Ze vindt antwoorden kracht en veiligheid op de meest onverwachte plek.
Iedereen zoekt een veilige haven. Voor mensen die hoogsensitief zijn valt dit niet mee.

Karolien neem det lezer mee en laat zien hoe je hier mee om kunt gaan. Het verhaal is gebaseerd op haar eigen ervaringen. Toch is het in een ander jasje gestoken.. Ze hoopt dat ze mensen die hier ook mee te hebben een steuntje in de rug kan bieden. Ze hoopt dat mensen die boek met een lach en een traan kunnen lezen. Dat is bij mij gelukt.

Een prachtige novelle over hoog sensitiviteit. Een klein verhaal over een groot onderwerp. Goed dat Karolien, hier een boek over heeft geschreven.

Over de auteur

Safe Spot is een eerlijke novelle over hoog sensitiviteit en hoe ermee om te gaan.
Karolien Vos (1986) is projectmanager en hoog sensitief. In haar job komt haar drang om te plannen en orde in het hoofd te scheppen goed van pas. Maar wat haar echt tot rust brengt, is schrijven. In haar debuutnovelle Safe Spot heeft ze haar eigen ervaringen verwerkt om lotgenoten te helpen zichzelf te ontdekken.

Informatie

Titel                  Safe Spot,
Auteur             Karolien Vos
ISBN                9789491144868
Uitgeverij       Beefcake

Bestel online knop

 

 

Safe Spot
Safe Spot
Score 5.0 van 5 sterren.
€20,-
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.