Sara en Liv, Suzan Hilhorst

Suzan Hilhorst
Suzan Hilhorst

Een aangrijpend, poëtisch en helend boek

Je wilt een sprookje horen? Goed, eentje dan, maar daarna moeten we echt gaan, want het is al laat. Kruip maar tegen me aan. Kom hier, ik houd je vast. Zit je goed? Dit verhaal gaat over jou en Sara. Over ons…

De grootste angst van elke ouder is dat je kind iets ernstigs overkomt. Het is dan ook onvoorstelbaar wat Suzan Hilhorst is overkomen. Ze heeft dit grote verdriet prachtig verwoord in Sara en Liv.

Het verhaal

Na de geboorte van Nils, hun eerste kind, wordt Suzan zwanger van een dochter, Sara. Helaas gaat het niet goed, Sara wordt ziek en gaat dood. Het leven gaat door, maar de pijn en het verdriet blijven. Suzan wordt weer zwanger. Als Liv wordt geboren lijkt alles goed te gaan, maar helaas ook met dit kindje gaat het niet goed.

Sara en Liv is een aangrijpend verhaal, over de  levens van twee zusjes. Het is met heel veel gevoel geschreven. De dood van de kleine meisjes heeft invloed gehad op de rest van het gezin. Het verhaal is poëtisch geschreven, met een wisselend perspectief van moeder en kind. Suzan laat zien dat ondanks donkere tijden en altijd weer een lichtpunt is. Natuurlijk heeft ze nog verdriet, maar ze heeft ook weer kracht om verder te leven. 

Nils haar held vroeg of hij ook een boek over hem kon schrijven. Deze vraag raakte Suzan. Wat moest ze zeggen? Ze moest hem teleurstellen, maar met een goede reden.
Jij hebt namelijk, anders dan je zusjes, zelf de mogelijkheid gekregen auteur te zijn van je eigen verhaal. Je leeft Nils . En hoe. Laat dat leven je pen zijn.

Kijk hier naar de mooie boektrailer

Prachtig, hier heb ik niet aan toe te voegen. Ik ben stil. Sara en Liv heeft me diep geraakt. Een pareltje, Suzan tovert met woorden. Het is pure poëzie. Een boek vol troost voor iedereen.

Over de auteur Suzan Hilhorst

Suzan Hilhorst is verslaggever en programmamaker bij BNN-VARA. Haar dochtertjes Sara en Liv overleden beiden aan een nog onbekende stofwisselingsziekte. Haar persoonlijke verhaal bracht haar terug naar een oude liefde: schrijven. Sara en Liv is haar debuut. Inmiddels werkt ze aan een tweede roman 

Informatie

Titel                 Sara en Liv
Auteur          Suzan Hilhorst
ISBN             9789048839667
Uitgeverij   Hollands Diep

Bestel online knop

 

 

Sara en Liv
Sara en Liv
Score 4.7 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Sara en Liv
Sara en Liv
Score 4.7 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Sara en Liv, Suzan Hilhorst”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.