Sara Snufje, Pip Jones en Sara Ogilvie

Sara SnufjeKan Sara haar vogel laten vliegen?

Sara wil dolgraag dingen uitvinden. Maar ze is een pechvogel, alles mislukt. En Sara is snel boos en dat is nogal zacht uitgedrukt. Als iets niet lukt, is het huis te klein.

Ze zou uitvinder worden: dat had ze altijd geloofd. Maar toen hoorde ze opeens een BONS! boven haar hoofd. Er tuimelde een kraai vlak bij waar Sara stond, recht uit de lucht en KABOEM op de grond.

De dierenarts heeft er niet veel vertrouwen in. Kraai, zal nooit  meer kunnen vliegen. Maar onze uitvinder Sara denkt daar anders over. Sara gaat hard aan het werk om Kraai nieuwe vleugels te geven. De jonge dame merkt, dat dit niet makkelijk is. Maar ze geeft niet, ze blijft proberen. Dat is niet fijn voor Sara met het korte lontje, want iedere keer gaat het mis.
Gaat het Sara lukken  om Kraai weer te laten vliegen? Kan Kraai, weer naar zijn andere gevlegelde vrienden.  Lees en kijk in dit prachtige boek.

Ik vind Sara Snufje in een woord prachtig. Een grappig verhaal met prachtige illustraties.

[wp_ad_camp_1]

Meer over de auteur Pip Jones

Pip Jones  kinderboekenschrijver en redacteur. Met het eerste kinderboek dat ze schreef won ze direct de Greenhouse Funny Prize. Ze woont in Londen met haar man, twee dochters en een onzichtbare kat. Sara Snufje is haar eerste boek bij Lemniscaat. 

Meer over illustrator Sara Ogilvie

Sara Ogilvie  (1971) studeerde af aan het Edinburgh College of Art. Inmiddels kreeg ze zowel voor haar illustraties als haar vrije werk talloze prijzen, onder andere de Commonwealth Heads of Government Commission: de opdracht om een werk te maken dat is aangeboden aan Nelson Mandela, de Britse koningin en andere staatshoofden.

Informatie

Titel                      Sara Snufje
Auteur                Pip Jones
Illustraties        Sara Ogilvie
ISBN                    978904770981
Uitgeverij          Lemniscaat 

Bestel online knop

 

Sara Snufje
Sara Snufje
Score 5.0 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.