Schitterende Ruïnes, Jess Walter

Schitterende ruinesHet is 1962. Op de rotsen van het ingeslapen vissersplaatsje Porto Vergogna staat Pasquale, een jonge Italiaan. In dagdromen verzonken kijkt hij uit over het glinsterende water. Aan de horizon verschijnt een schip met op het dek een prachtige, in wit geklede dame.

Schitterende ruïnes gaat over de ontmoeting tussen hoteleigenaar Pasquale en actrice Dee Moray. Pasquale is eigenaar van het enige hotel in het piepkleine vissersdorpje Porto Vergogna. De mooie dame speelt in een grote speelfilm met Liz Hurley en Richard Burton die in Rome gedraaid wordt. De vader van Pasquale is overleden. In Florence heeft de liefde hem ook in de steek gelaten. Hij gaat terug om te proberen iets van hotel te maken. De vrouw  heeft een kortstondige liefde gehad met Richard  Burton. Ze heeft maagpijn en is misselijk. Ze krijgt te horen dat ze maagkanker heeft. Zo komt ze  bij het hotel aan om aan te sterken. Daarna gaat ze naar Zwitserland want ze zal door worden geopereerd. Of is er nog iets anders aan de hand? Hollywood, vijftig jaar later.
Een oudere, Italiaanse heer betreedt het kantoor van filmproducent Michael Deane op zoek naar de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten.

Schitterende ruïnes heeft mijn hart gestolen. Tijd en liefde trokken mijn aandacht in dit prachtige boek. Geniet van deze kostbare geschenken in het leven.

Jess Walter schreef gedurende de afgelopen vijftien jaar met tussenpozen aan Schitterende ruïnes. Hij debuteerde in 2001 met Over Tumbled Graves. Daarna volgden vijf romans, waaronder National Book-award finalist The Zero en The Edgar Allen Poe-award winnaar Citizen Vince. Hij woont in Spokane, Washington.

Informatie

Titel              Schitterende Ruïnes
Auteur        Jess Walter
ISBN            9789460681585
Uitgeverij  Marmer

Bestel online knop

 

 

Schitterende ruines
Schitterende ruines
Score 4.1 van 5 sterren.
€4,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Schitterende ruïnes
Schitterende ruïnes
Score 4.1 van 5 sterren.
€10,-
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.