Secret Scouts en de vermiste president, Dennis en Wendel Kind

Secret Scouts en de vermiste PresidentHet is een tijdje geleden dat ik deel een,  Secret Scout en de verloren Leonardo las. Ik moest wel even mijn geheugen opfrissen.  Maar voor ik het wist, genoot ik weer met volle teugen van Secret Scouts en de vermiste president.

Het verhaal

Het is drie maanden later. De vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hebben spannende avonturen beleefd met hun zoektocht naar de verloren Leonardo da Vinci. Ze hebben het maar net overleefd. Nu staan ze voor een belangrijke keuze. Ze moeten om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen. Maar dan overtreden ze wel de wet. Of ze moeten terug naar het verleden. Tom wordt gegrepen door De Gooische Moordenaar en de vrienden belanden in levensbedreigende situaties. Maar dat is nog niet alles. Plotseling blijkt dat de Amerikaanse President wordt vermist. De vrienden zetten alles op alles om hem te vinden. Ze willen voorkomen dat de geschiedenis voor altijd verandert. Achterna gezeten door de politie en zij aan zij met Martin Luther King dringt langzaam tot hen door dat vrijheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Lukt het ze om de President ooit nog terug te vinden?

Over de auteurs Dennis en Wendel Kind

Achter de naam Kind gaat het Nederlandse schrijversduo Dennis en Wendel Kind schuil. Hun debuut, het spannende jeugdboek Secret Scouts en De Verloren Leonardo, verscheen in eigen beheer in 2013 en werd meteen in verschillende recensies getipt als hét kinderboek van het jaar. Er verschenen meer dan 100 lovende recensies in diverse dagbladen en magazines, op televisie,websites en blogs. Voor iedereen die het eerste deel nog nooit gelezen heeft verschijnt deel 1, Secret Scouts en De Verloren Leonardo als paperback met een scherpe introductieprijs. Na de zomer verschijnt het tweede deel, Secret Scouts en De vermiste President.

Kijk ook eens op de site van Secret Scouts

Informatie

Titel              Secret Scouts en de vermiste president
Auteurs        Dennis en Wendel Kind 
ISBN             9789402601459
Uitgeverij    Aerial Media Company

Bestel online knop

 

 

Secret Scouts-serie 2 - Secret Scouts en de vermiste President
Secret Scouts-serie 2 - Secret Scouts en de vermiste President
Score 4.5 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.