Selfie, Kaat de Kock

SelfieLinde en Julie zijn dikke vriendinnen. De dames gaan ook regelmatig op stap. Ze hebben het leuk samen. Er gebeuren ook dingen die de vriendinnen niet kunnen waarderen. Maar samen staan ze sterk. De vriendschap krijgt een klein deukje. Maar echte vriendschap kan wel tegen een stootje.
Linde is zestien jaar en verliefd op Simon. Maar Linde denkt dat hij haar niet ziet staan.

Om hem uit haar  hart te bannen, begint ze een ‘relatie’ met Bram. Ze heeft hem keren kennen via Facebook en ze chatten iedere dag. Bram vraagt haar of ze een sexy foto van zichzelf op wil sturen. Linde heeft zo haar vraagtekens. Maar Bram is zo lief voor haar dat ze het toch doet. Vanaf dat moment hoort ze niets meer van Bram. Linde maakt zich zorgen. Waarom laat hij niets meer van zich horen. Plotseling duikt hij weer op. Hij wil haar ontmoeten. Linde weet zich geen raad. Haar foto duikt komt ook weer boven water. Wat is er aan de hand? Wat heeft Bram gedaan. Samen met Julie zoekt ze naar een oplossing. Gelukkig is er iemand die Linde helpt. Maar de problemen op school en Facebook gaan nog wel even door. Linde is Simon niet vergeten. Maar wat vindt Simon van Linde? Lees het in de leuke, lieve, spannende boek.

Selfie is een jeugdboek. Ik ben volwassen, maar ik heb genoten van dit prachtige boek. Een aanrader voor jong en oud. Mensen moeten genieten van de liefde en social media, maar ze moeten wel met beide voeten op de grond staan.

Over de auteur Kaat de Kock

Kaat De Kock werd  in 1975 geboren in Bornem (België). Ze studeerde Germaanse taal- en letterkunde en werkt als freelance redacteur en vertaler voor verschillende media. Ze woont met haar man en dochter in Antwerpen. In haar vrije tijd leest ze veel, gaat ze graag eten (en drinken) met vriendinnen, trekt ze regelmatig op citytrip, scoort ze zo goedkoop mogelijk jurkjes op rommelmarkten en studeert ze Deens.

Informatie

Titel                Selfie
Auteur          Kaat de Kock
ISBN             9789044827620
Uitgeverij    Clavis

Bestel online knop

 

 

Selfie
Selfie
Score 4.6 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.