Shock, Mel Wallis de Vries

ShockEen meisje van 16 haar verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets en een bebloede jas worden gevonden. Verder is er geen enkel spoor van het meisje. Haar vriendinnen zijn erg verdrietig en bang. Na een aantal maanden pakken ze het leven weer op.

Ze besluiten om op vakantie te gaan. De meisjes willen plezier maken. Maar iedere keer gebeuren er enge dingen. Natuurlijk zijn ze hun vriendin niet vergeten. Maar waar is Emma, is ze dood? Af en toe lijkt het net Emma er ook is. De meisjes zien en horen enge dingen. Maar is het echt, of zien ze spoken? Soms lijkt het of de vriendschap niet zo hecht meer is zoals hij was. Voor de verdwijning van hun vriendin waren ze een hechte vriendengroep, nu groeien ze steeds verder uit elkaar. Het wantrouwen is groot. Maar dan gebeurt er iets dat de vriendinnen weer dichterbij elkaar brengt. Is de moordenaar weer terug? Ze zijn bang, kunnen ze nog vluchten?  Wat is er gebeurd? Wat is de waarheid?

Ik vind Shock een spannend en leuk boek. Het leest lekker vlot en een onverwacht einde.

Over Mel Wallis de Vries 

Mel Wallis de Vries is op 8 februari 1973 in Leiden geboren.Ze heeft  een tijdje als freelance journalist voor De Telegraaf gewerkt. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar een marketingfunctie. Mel Wallis de Vries wilde al heel vroeg schrijfster worden. In 2005 was het zover toen verscheen haar eerste boek Uitgespeeld. Met haar thrillers Vals en Klem won zij de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze een Hebban Award voor de beste YA-thriller. Haar boeken zijn razend populair; de verhalen zijn vlot, realistisch en altijd spannend tot de laatste bladzijde. Het werk van Mel Wallis de Vries wordt in diverse landen uitgegeven.

 Informatie

Titel                  Shock
Auteur              Mel Wallis de Vries 

ISBN                   9789026136689
Uitgeverij         De Fontein

Bestel online knop

 

 

Politie niet betreden - Shock
Politie niet betreden - Shock
winnaar Jonge Jury 2016
Score 4.6 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Politie niet betreden - Shock
Politie niet betreden - Shock
winnaar Jonge Jury 2016
Score 4.6 van 5 sterren.
€14,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.