Soixante Neuf, Sandrine Jolie

Soixante neufIn seksclub ‘ Soixante Neuf’ worden kort achterelkaar twee lijken gevonden. De lichamen liggen in posities van Kamasutra. Agente Sanne Romijn wordt teruggeroepen van haar vakantie. Ze heeft het daar heerlijk en geniet. Sanne heeft geen behoefte een relatie, maar geniet wel van de aandacht van mannen. Zij is de persoon die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Even is er een korte aarzeling bij Sanne. Maar ze heeft wel vaker seks met verschillende mannen, dus ze denkt dat ze dit wel aan kan. Ze gaat solliciteren bij de eigenaar Ramses Barbino. Hij neemt haar aan en Sanne gaat als Sandy g aan het werk. Ze wordt al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar op het spoor te komen, met Sanne haar grenzen op seksueel gebied verleggen. Ze moet ook goed op haar hoede zijn, dat ze in de club geen argwaan krijgen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slachtoffer. Lukt het Sanne de Kamasutra Killer te ontmaskeren?

Soixante Neuf‘ is het eerste deel in G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd. ‘Soixante Neuf’ leest lekker vlot. Het is erg spannend dus ik heb het snel uitgelezen. Kinky seks, spanning, een heerlijk boek.

Informatie

Titel Soixante Neuf
Auteur Sandrine Jolie
ISBN 9789460686900
Uitgeverij Marmer

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.