Het spel, Amanda Prowse

Amanda Prowse
Amanda Prowse

Ik heb al diverse boeken van Amanda Prowse gelezen en ik heb van al haar boeken genoten. Maar er is nu ook een boek, Het spel. Met dit korte verhaal kun je  kennis maken met Amanda. Verder bevat het boek enkele korte introducties van een aantal van haar succesvolle boeken.

Het spel

Gemma is 16 jaar ze heeft alles wat haar hartje  begeert. Gemma heeft lieve ouders, en op school gaat alles goed. Ze heeft leuke vrienden, dus wat wil ze nog meer? Soms zijn haar ouders wel overbezorgd maar misschien hoort dat wel ouders die je zo veel liefde willen geven? Of geven haar ze te veel liefde? Op een avond komt Gemma niet thuis. Ze begrijpen er niets van. Waarom heeft Gemma gelogen? Waar is Gemma? Komt ze ooit nog thuis?

Ik vond Het spel een mooi en goed verhaal. Jammer dat het zo snel was afgelopen. Leuk dat achterin het boek andere boeken van haar staan waarvan je dan een indruk kunt krijgen.

Over Amanda Prowse

Amanda Prowse is haar hele leven bezig geweest met korte verhalen schrijven en notities bijhouden voor romans. 5 jaar geleden nam ze ontslag en besloot ze full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Haar naam is Poppy Day, publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd toen door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Al haar boeken bevatten een hedendaags liefdesverhaal, vrouwen zijn altijd de hoofdpersonen in het verhaal. Amanda Prowse’s ambitie is verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen. Amanda woont in het zuiden van Engeland met haar man en twee zonen.

Informatie

Titel                 Het spel
Auteur            Amanda Prowse
ISBN              9789402601107
Uitgeverij      Aerial

 Bestel online knop

 

Het spel
Het spel
Score 3.0 van 5 sterren.
€12,99
Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.