Spelen met prentenboeken, Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Spelen met prentenboekenLeerzame en leuke activiteiten voor thuis en in de klas

 Vroeger dachten de mensen dat prentenboeken alleen waren om voor te lezen. Maar de tijden zijn veranderd. Nu zien ouders en leerkrachten dat je met prentboeken heel veel dingen kunt doen. Je kunt spelletjes met de kinderen doen.

Je kunt de kinderen zelf iets laten tekenen, of taalspelletjes doen, te veel om op te noemen. Om het nog leuker te maken, kun je ook gaan dansen met de kinderen. Allerlei activiteiten zijn te bedenken waardoor kind én volwassene spelenderwijs terechtkomen in een wondere wereld van beeld, taal en fantasie.

Spelen met prentenboeken is een fantastisch boek. Laat je fantasie maar werken en je kunt alle kanten op. Een leuk en leerzaam boek voor leidsters in de kinderopvang, kleuterleerkrachten, ouders en iedereen die graag met prentenboeken aan de slag wil.

Over de auteurs

Anke van Boxmeer is leerkracht van een  groep op basisschool Roald Dahl in Sint-Michielsgestel. In 2006 is ze afgestudeerd aan de Pabo in Veghel. Daarna is ze verder gaan studeren voor de Master Special Educational Needs. Ze heeft de richtingen ‘Gespecialieerd Leerkracht’ en ‘Specialist Jonge Risicokinderen’ gevolgd.

Anke van Boxmeer en Els van Dijck zijn groepsleerkracht van groep 1-2 op basisschool Roald Dahl in Sint-Michielsgestel. Daarnaast ontwikkelen zij lesmateriaal voor de websites jufanke.nl en Kleuteruniversiteit.

Informatie

Titel                Spelen met prentenboeken
Auteurs        Anke van Boxmeer en Els van Dijck
ISBN              9789047708728
Uitgeverij   Lemniscaat

Bestel online knop

 

 

Spelen met prentenboeken
Spelen met prentenboeken
leerzame en leuke activiteiten voor thuis en in de klas
Score 4.3 van 5 sterren.
€22,50
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.