Stem, Marlen Beek – Visser

StemAls deelname aan een talentenjacht een obsessie wordt

Trudy is een jonge vrouw van 28 jaar. Ze is onzeker en woont alleen. Trudy is in haar jeugd gepest. Haar moeder en zus geven haar ook geen gevoel van eigenwaarde. Haar baan is ook niet geweldig en haar collega doet ook niet aardig tegen haar. Hij neemt vaak een loopje me haar. Op een dag komt ze een blinde man tegen. Hij zegt dat ze een mooi stem heeft en dat ze hier iets mee moet doen. Dit schudt haar wakker.

Zie je wel, ze is wel iemand. Eindelijk kan ze gezien en gehoord worden. De grijze muis verandert in een pittige dame. Trudy gaat zich voorbereiden op deelname aan de talentenjacht Stem! Ze krijgt een obsessieve belangstelling voor Senna, een van de juryleden van het programma. Senna is mooi, draagt leuke kleding, en heeft een stralende lach. Maat Trudy weet niet dat er achter het leven van Senna ook veel verdriet schuilt. Trudy ziet haar als de grote held en de sleutel tot haar succes. Ze zet alles op alles om Senna te leren kennen. Trudy wringt zich in allerlei bochten om dichter bij haar idool te komen. De grote vraag is of Trudy door gaat breken tot de auditie van Stem? Gaat ze schitteren als een ster? Maar wat als zij haar doel niet bereikt?

Marlen neemt je bij de hand en sleept je het verhaal in. Stem  leest als een trein. Ze kan beeldend schrijven. Soms voel je alles gebeuren. Een verhaal om over na te denken. Laat de sterren maar stralen, ook zij verliezen soms hun glans in het leven. Een stem kun je horen en deze moet je lezen.

Marlen Beek-Visser (1968) woont en werkt in Leiderdorp. Enkele jaren geleden begon zij met het schrijven van fictie. Marlen publiceerde een tiental korte verhalen in verhalenbundels. Zo verscheen haar verhaal DNA-test in een bundel voor een goed doel. Schrijver Abdelkader Benali koos haar verhaal Zwarte kapitein voor publicatie in de bundel Gouden tijden, zwarte bladzijden. Met Project X 75.0 won zij de Literaire Prijs van Wageningen en bij een schrijfwedstrijd voor het tijdschrift Margriet behaalde zij een tweede plaats met haar verhaal Hulplijn.

Informatie

Titel               Stem
Auteur           Marlen Beek – Visser
ISBN               9789086602728
Uitgeverij     Ellessy

Bestel online knop

 

 

Stem!
Stem!
thriller
Score 4.1 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.