Stukjes Hemelblauw, Sue Durrant

Stukjes hemelsblauwOnlangs werd in het boekenpanel  bij DWDD Stukjes Hemelblauw besproken door Manda Heddeman (Boekhandel de Koperen Tuin). Zij  presenteerde het boek en ik was helemaal verkocht. Ik  ben het roerend met haar eens, volwassen mensen moeten meer kinderboeken lezen.

Zac en Ira zijn zonder hun ouders opgegroeid. Ze verhuizen van het ene pleeggezin naar het andere pleeggezin. Maar dan moeten ze naar een kindertehuis. Ze zijn pas zeven en negen jaar oud. Ira zorgt goed voor haar broertje, maar het valt niet altijd mee. In het tehuis leren ze Silas kennen, een vriendelijke man waar ze veel van leren. Ze leren ook mevrouw Clarks kennen, ze vinden haar maar een beetje eng. Zac en Ira, maken allerlei spannende en leuke dingen mee. Maar dat moeten jullie natuurlijk zelf lezen in dit fantastische boek. Want de grote vraag is natuurlijk, of hun lang gekoesterde wens in vervulling gaat…

Stukjes Hemelblauw is in een woord prachtig. De vormgeving van het boek is geweldig. Het verhaal nam me mee. Ik vind het lief, mooi en grappig. Het is een pareltje, een aanrader voor jong en oud.

Over de auteur Sue Durrant

Sue Durrant bracht haar kindertijd door in Schotland en verhuisde op haar twaalfde naar Leistershire. Tegenwoordig woont ze met haar partner en twee tienerkinderen in Brighton.

Over de illustrator Katie Harnett

Katie groeide op in Sheffield. Ze studeerde aan de Kunstacademie van Cambridge, waar ze zich toelegde op het illustreren van kinderboeken en waar ze tegenwoordig nog steeds woont en werkt,

Informatie

Titel                    Stukjes Hemelblauw
Auteur               Sue Durrant
Vertaald door   Nan Leenders
Illustraties       Katie Harnett
ISBN                 9789030501732
Uitgeverij:       Meis en Maas

Bestel online knop

 

 

Stukjes hemelblauw
Stukjes hemelblauw
Score 4.4 van 5 sterren.
€16,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.