Tekenen met Jill, Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer
Jill Schirnhofer

Tekenen, schilderen, kleuren, je ziet het steeds vaker. Ook volwassen mensen zijn creatief met potloden en kwasten. Zelf heb ik totaal geen creatieve talenten, maar ik vind het wel leuk om dit boek onder je aandacht te brengen.

Het boek

Jill vindt dat iedereen kan tekenen. Dat is het motto van Jill en haar boek Tekenen met Jill. Haar boek staat vol met handige tips en leuke trucjes. Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en meest schattige dieren. Met Jills tekentips gaat dit zeker lukken! Er is ruimte om zelf je fantasie te laten werken. Je kan een tekening aanvullen. Of je tekent het na en daarna kun je het kleuren. Een jurk zelf anders of leuker maken. Een parfumflesje een andere look, alles kan. Niks is te gek.
Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Maar ze daagt haar jonge fans wel uit. Leef je uit, laat je fantasie werken en denk aan haar woorden, alles kan! Tekenen met Jill neemt je mee in de fantasierijke wereld van Jill en staat vol ideeën, tips, foto’s en illustraties die laten zien dat je met simpele basis technieken alles kunt tekenen wat je in je hoofd hebt!

Kijk ook eens naar Kleuren met Jill

Ik vind Tekenen met Jill, een leuk boek voor mensen die creatief willen zijn.
Jill helpt je een handje en samen met haar tips kun je aan de slag.

Over de auteur Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer is een creatief multitalent. Ze is illustratrice en presenteert daarnaast een kinderprogramma bij AVROTROS Ook schrijft ze voor een tijdschrift en heeft ze haar eigen vlog.

Informatie

Titel               Tekenen met Jill
Auteur            Jill Schirnhofer
ISBN              9789045209746
Uitgeverij      Karakter

Bestel online knop

 

 

Jill - Tekenen met Jill
Jill - Tekenen met Jill
in jouw wereld kan alles
Score 4.5 van 5 sterren.
€19,99
Uiterlijk 20 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.