Toen ik eindelijk durfde, Chantal Straver

Toen Ik eindelijk durfdeOver hoe ik mijn huwelijk, huis en baan achter me liet en een gelukkiger leven veroverde

Chantal Straver blogt sinds 2008 over haar leven. Dat deed ze onder andere jarenlang voor Viva. Dit boek is gebaseerd op haar veelgelezen blog. In Toen ik eindelijk durfde laat Chantal zien hoe zij  haar huwelijk, huis en baan achter zich om een ander leven te gaan leiden. Ze volgt haar hart en hoopt gelukkiger te worden. Natuurlijk weet ze niet wat de toekomst haar brengt.

Maar het huidige leven kan ze niet meer aan. Chantal kan erg leuk schrijven en ze deelt allerlei dingen met de lezer. Ze schrijft over haar  ambities, keuzestress, overwinningen en worstelingen als twintiger. Het zijn lekkere korte stukjes en vlot geschreven. Op deze manier neem je een kijkje in haar leven. Chantal laat met haar boek zien dat je trouw aan jezelf moet blijven. Dat valt niet altijd mee. Maar Chantal probeert ons te leren hoe jij je weerbaar op kunt stellen. Je hoeft niet weg te kruipen. Kom uit het donkere gat en ga naar het licht. Leef je eigen leven.

Ik vind Toen ik eindelijk durfde een erg leuk boek. Chantal kan beeldend schrijven en ze  kan er ook gezellig over vertellen. Ik vind het een aanrader voor iedereen die het roer om willen gooien als ze niet gelukkig zijn in hun huidige situatie.

Over de auteur Chantal Straver

Chantal  is tegenwoordig trainer in mentale weerbaarheid bij Doyo en oprichter van een bloeiende karateschool. Daarnaast is ze zelfstandig communicatieadviseur en schrijver. Ze vlogt op Facebook

Informatie

Titel             Toen ik eindelijk durfde
Auteur        Chantal Straver
ISBN          9789080964983
Uitgeverij   S2

Bestel online knop

 

 

Toen ik eindelijk durfde
Toen ik eindelijk durfde
over hoe ik mijn huwelijk, huis en baan achter me liet en een gelukkiger leven veroverde
Score 4.5 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.