Tot as, Lisa Bjurwald

Tot asDe Zweedse thriller Tot as is een zeer actuele thriller.  

De schok en onkunde van de politie op het moment dat Rebecka wordt geconfronteerd met voodootrafficking is daarentegen representatief voor de daadwerkelijke reactie van de Europese politiek toen deze voor het eerst op het fenomeen stuitte.

Rebecca hoefde de foto maar even te bekijken om de gravering op het wapen te ontdekken. 
666 het getal van et beest. De duivel was in Värmland gearriveerd.

Rebecka  heeft eindelijk de kans gekregen. Waar ze al zo lang op heeft gewacht. Ze is gevraagd om lid te worden van een eliteeenheid binnen de politie die zich richt op het bestrijden van terrorisme en georganiseerde misdaad. Rebecca, kan aan de slag en dat is niet zomaar iets wat ze even doet. 
Er komt veel op haar weg.

Rebecka komt aan in het dorpje  Värmland, dit ligt zeer geïsoleerd. Ze voelt een dreiging die ze niet eerder is tegengekomen. Wat is hier aan de hand? Wat is de anonieme slachtoffers overkomen? Het lijkt of ze het doelwit zijn geworden racistisch geweld. Dit kan komen door vanwege de plaatsing van vluchtelingen in een oud landhuis?

Het is allemaal erg duister en geheimzinnig. Is er iets anders aan de hand? Heeft het te maken met schimmige mensensmokkelaars en criminele netwerken die alles en iedereen vanuit de schaduwen in de gaten houden? Het onderzoek gaat door, en dan ontdekt ze iets wat ze niet had verwacht. Ze vindt een landhuis en dit heeft iets met haar verleden te maken. Maar wat? Lees het in dit spannende boek.

Ik vind Tot as een spannend boek. Lastig is dat heden en verleden elkaar steeds afwisselen. Dat leest niet prettig. Ondanks dat heb ik het boek wel uit gelezen. Ik was benieuwd naar de ontknoping. 

[wp_ad_camp_1]

Over de auteur Lisa Bjurwald

Lisa Bjurwald (1978) is een prijswinnende journaliste, schrijfster, lector en expert op het gebied van xenofobie en rechts-extremisme. Haar boeken zijn in verschillende landen vertaald. Samen met haar collega-auteur Stieg Larsson werkte zij bij het prestigieuze tijdschrift Svartvitt med Expo.

Informatie

Titel               Tot As
Auteur          Lisa Bjurwald
ISBN              9789045213637
Uitgeverij    Karakter

Bestel online knop

 

Rebecka Born - Tot as
Rebecka Born - Tot as
Score 2.8 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Rebecka Born - Tot as
Rebecka Born - Tot as
Score 2.8 van 5 sterren.
€17,49
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.